Anlık Bildirim

Stan Lee, ''Verticus'' ile mobil platformlara yeni bir süper kahraman getiriyor


Spiderman, Ironman, X-Men, The Incredible Hulk ve The Avengers gibi çizgi romanların yaratıcısı Stan Lee, mobil platformlar için geliştirdikleri yeni süper kahraman Verticus'u duyurdu.
Moon Shark Mobile tarafından geliştiriciliği üstlenilen yapım, sonsuz koşu türünde karşımıza çıkıyor. Oyunda uzaylı işgaline uğramış bir dünyada Verticus adlı süper kahramanı kontrol ederek, yeryüzünü mutlak kaderinden kurtarmaya çalışıyoruz. Bunu yaparken de Dünya'nın atmosferine girerek uzaylıları yok ediyor, çeşitli engelleri aşıyor ve oyun içi puanları toplayarak kendimizi geliştiriyoruz. Genel anlamda sonsuz koşu türündeki diğer yapımlar ile aynı dinamikler üzerine oturtulan yapım, klasik ama ilgi çekici hikayesi ve sunmuş olduğu atmosfer ile oldukça dikkat çekiyor. Ekim ayı içerisinde iOS platformu için Appstore'da yerini alacağı belirtilen oyunun Android versiyonunun da plan dahilinde olduğu dile getirildi.

Verticus'un sıradan bir sonsuz koşu oyunu mu, yoksa kendi çizgisini oluşturmuş bir oyun olarak mı karşımıza çıkacağını ise mobil platformlarda yerini alması ile hep birlikte göreceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim