Anlık Bildirim

Stan Lee'nin Verticus'u Appstore'da yerini aldı

Spiderman, Ironman, X-Men, The Incredible Hulk ve Avengers gibi çizgi romanların yaratıcı Stan Lee'nin yeni kahramanı Verticus, Appstore'da yerini aldı.

Hikayesini ve çizimlerini Stan Lee oluşturduğu geliştiriciliğini Moon Shark Mobile'ın üstlendiği yapım sonsuz koşu türünde karşımıza çıkıyor. Uzaylı işgeline uğramış ve yok olmakta olan dünyayı kurtarmaya çalıştığımız yapım, oldukça hareketli ve eğlenceli bir oynanış sunuyor. Stan Lee'nin Verticus'u ile yeryüzünün derinliklerine dalış yaptığımız oyun; kaliteli grafikleri ve Retina ekran desteğiyle oldukça başarılı bir görsellik sunarken, atmosferiyle de Stan Lee'nin elinden çıktığını belli ediyor. Ayrıca yapım, Stan Lee'nin seslendirmeleri, başarılı ses efektleri ve atmosfere uygun müzikleriyle de tatmin edici bir deneyim sunuyor. 

Kullanışlı bir D-pad kontrol sistemi bulunan yapımda D-pad oyuncunun isteğine göre sağ veya sol tarafa alınarak özelleştirilebiliyor. Sonsuz koşu oyunlarından alışık olduğumuz bir market sistemi Verticus'ta da bulunuyor. Bu markette; birbirinden farklı karakter kıyafetleri ve çeşitli güç arttırmaları yer alıyor. Market üzerindeki kıyafet ve güç arttırmaları, oyun içerisinde kazanılan puanlar veya oyun içi satışlar ile alınabiliyor.

Stan Lee'nin yeni süper kahramanı ile dünyayı kaçınılmaz kaderinden kurtarmak ve kaliteli bir oyun deneyimi yaşamak istiyorsanız, kısa bir süreliğine indirimli olarak 3.59 TL'ye satılan Verticus'a Appstore üzerinden buradan ulaşabilirsiniz. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim