Anlık Bildirim

The Amazing Spider-Man 2'yi denedik

The Amazing Spider-Man 2'yi denedik
25 Nisan tarihinde vizyona girecek olan The Amazing Spider-Man 2'nin resmi mobil oyunu yayımlandı. Biz de film ile aynı adı taşıyan bu mobil oyunu sizler için denedik.

Gameloft'un yapımcılığını üstlendiği The Amazing Spider-Man 2, 2012 yılında yayımlanan The Amazing Spider-Man'in devam oyunu niteliğinde. Yani, ilk oyunun dinamikleri üzerine kurulu olan bir oyunla karşı karşıyayız. Filmin hikayesiyle paralel bir işleyişe sahip olan The Amazing Spider Man 2'de New York şehrini Elecktro'nun elinden kurtarmaya çalışıyoruz. Her zaman olduğu gibi ağlarımızı kullanarak seyahat ettiğimiz oyunda düşmanlarımızı yenmek için örümcek sezgilerimizden faydalanıyoruz.

Yeni kombolarla zenginleştirilen mücadele sistemi başarılı olsa da, mücadeleler bir süre sonra sıkıcı bir hal alıyor. Bu durumun arkasındaki en büyük neden ise, yapay zekanın yetersizliği. Neyse ki, ilk oyunda olduğu gibi açık bir dünyadayız.

The Amazing Spider-Man 2'nin oyun alanı oldukça geniş olsa da, bu dünyada keşfedilecek pek fazla bir şey bulunmuyor. Oyunda hikayenin anlatıldığı ana görevlerin yanı sıra, yan görevler de bulunuyor. Yapmak zorunda bırakıldığımız bu yan görevler birbirinin neredeyse aynısı ve yine bir süre sonra sıkıcı bir hal almaya başlıyor. Bu görevler sayesinde karakterimizi geliştirecek ve dükkandan alışveriş yapacak parayı kazandığımızı da belirtelim.
The Amazing Spider-Man 2, ilk oyuna göre daha kaliteli bir görsel deneyim sunuyor. Grafikler genel anlamda başarılı olsa da yan karakterlerin özensizce hazırlanması ve oyun alanındaki bazı kaplamaların yetersizliği görsel sunumu olumsuz yönde etkiliyor. Kamera açılarındaki yanlışlıklar ve karakterimizin gökyüzüne attığı ağlara da tutunabiliyor olması görselliği baltalayan teknik hatalar arasında yer alıyor.

Oyunun müzikleri bir örümcek adam oyunu oynadığımızı fazlasıyla hissettiriyor. Ana karakterler başarılı bir şekilde seslendirilmiş olsa da yan karakterlerin fazlasıyla ruhsuz seslendirmelere sahip olduğunu söyleyebiliriz. Oyunun ses efektleri ise, görünüşte pek de öyle olmayan şehre canlılık katmayı başarıyor. The Amazing Spider-Man 2'nin kontrolleri ilk oyunda olduğu gibi sanal butonlar yardımıyla sağlanıyor. Kontrol şemasının çok rahat olduğunu söylemek zor. Ancak, bir süre sonra kontrollere alışmak mümkün.

Çalışmak için sürekli çevrimiçi bir bağlantıya ihtiyaç duyan The Amazing Spider-Man 2'de tüm oyuncuların katılabildiği ortak etkinlikler bulunuyor. Oyun, bu etkinlikler sayesinde daha sosyal bir hal almış oluyor. Oyunun sosyal yönü güzel düşünülmüş bir detay olsa da sürekli bağlantı ihtiyacı, oynanabilirliği olumsuz yönde etkiliyor. Anlık bağlantı kopmaları ise, oyunu yarıda kesmemize neden olabiliyor. Kısaca Gameloft'un The Amazing Spider-Man 2'ye tam bir sosyal kimlik kazandırması için biraz daha çalışması gerekiyor.
The Amazing Spider-Man 2, genel anlamda başarılı bir oyun olsa da oynanabilirliği olumsuz yönde etkileyen bazı eksiklikleri bulunuyor. Örümcek Adam hayranlarına, The Amazing Spider-Man 2'yi edinmek için fazla acele etmemelerini öneriyoruz. The Amazing Spider-Man 2'ye aşağıdaki market bağlantıları üzerinden ulaşabilirsiniz. Bu arada oyunun Türkçe dil desteğine sahip olduğunu da belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6621 kez okundu.
16 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Windows Phone, uygulama haber ve
4 etiket daha iOS marvel gameloft Android
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim