Anlık Bildirim

"The Shadow Sun" uzunca bir sürenin ardından yeniden kendini gösterdi

'The Shadow Sun' uzunca bir sürenin ardından yeniden kendini gösterdi
 
İlk ekran görüntüleri 2010 yılının ekim ayında yayınlanan RPG oyunu "The Shadow Sun", nihayet yeniden kendini gösterdi. Neverwinter Nights ve The Witcher gibi oyunların yapım aşamasında görev alan kişileri bünyesinde barındıran Ossian Studios tarafından geliştirilen yapıma ait bazı detaylar ve yeni ekran görüntüleri oyunun web sayfası üzerinden paylaşıldı.

Derin RPG unsurları üzerine kurulu bir oyun deneyimi sunmayı planlayan Ossian Studios, 10 ila 15 saatlik bir oynanış süresi sunacaklarını belirtiyor. Oynanışı etkileyecek 30 farklı yetenek, 70 farklı alan ve 200'ün üzerinde oyun eşyasının bulunacağı The Shadow Sun'da özelleştirilebilir bir karakter ekranının da mobil oyuncuların karşısına çıkacağını belirtelim. 

Unity grafik motoruyla geliştirilen yapımın grafikleri mükemmel görünmüyor. Ancak, oyunun üçüncü nesil cihazlarda(iPhone 3GS, 3. nesil iPod Touch, birinci nesil iPad) dahi çalışacağı göz önüne alınacak olursa, grafiklerin oldukça yeterli düzeyde olduğunu söyleyebiliriz.

The Shadow Sun'ın çıkış tarihi ve fiyatlandırma bilgisi hakkında henüz net bir bilgi paylaşılmış olmasa da, çıkış tarihi için bu yılın yaz ayları işaret ediliyor. Bu arada yapım iOS platformu için yayınlanacağını hatırlatalım.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim