Anlık Bildirim

200 megapiksel kameralı ilk akıllı telefon ZTE Axon 30 Pro olabilir

Çinli teknoloji üreticisi ZTE'nin önümüzdeki dönemde piyaya süreceği Axon 30 Pro, Samsung'un 200MP S5KGND kamera sensörü ile piyasaya sürülen ilk akıllı telefon modeli olabilir.

200 megapiksel kameralı ilk akıllı telefon ZTE Axon 30 Pro olabilir Tam Boyutta Gör

200 megapiksel kamera ile donatılmış ilk akıllı telefon hakkındaki bilgiler ortaya çıkmaya başladı. Bu akıllı telefon, yeni nesil ekran altı ön kamerası da barındıracak olan ZTE Axon 30 Pro olabilir.

Piyasadaki en iyi kameraya sahip telefon olacak

Bir ZTE yetkilisi, akıllı telefonun, 200MP kameraları destekleyen yeni Spectra 580 görüntüleme işlemcisine sahip Snapdragon 888 yonga seti tarafından desteklendiğini doğruladı. Ayrıca akıllı telefonun yalnızca 0,1 lümen aydınlatma ile neredeyse tamamen karanlıkta fotoğraf çekmenize izin vereceğini de söyledi. Cihaz yüksek dinamik aralık ve 10 bit renk derinliği ile 4K video kaydını da destekleyecek.

200 megapiksel kameralı ilk akıllı telefon ZTE Axon 30 Pro olabilir Tam Boyutta Gör

Ayrıca Çinli bir kaynağa göre, akıllı telefon 1/1.37 inç optik formatta 200 megapiksel çözünürlüğe sahip henüz duyurulmamış Samsung S5KGND görüntü sensörüyle donatılacak ve bu sensör aynı zamanda 50 ve 12,5 megapiksel çözünürlükte fotoğraf çekmenize de izin verecek. 16K video kaydı da desteklenen özellikler listesinde yer alıyor ancak en azından şimdilik bu kadar yüksek çözünürlüklü video çekebilen bir yonga seti mevcut değil. ZTE daha önce ZTE Axon 30 Pro'nun piyasadaki en iyi kameraya sahip akıllı telefon olacağını da açıklamıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13067 kez okundu.
9 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
zte, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim