Anlık Bildirim

4 kameralı Xiaomi Redmi Note 6 Pro tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Hem ön hem de arka tarafında iki kamerası olan Xiaomi Redmi Note 6 Pro tanıtıldı. Tek şarj ile iki gün giden telefonun ekranı da büyümüş. Redmi Note 6 Pro özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Xiaomi’nin diğer bir beğenilen serisi Redmi Note altıncı kez tüketicilerin karşısına çıkıyor. Redmi Note 6 Pro modeli Redmi Note 5 Pro modeline göre ekran ve kamera tarafında iyileştirmelerle geliyor.

Redmi Note 6 Pro özellikleri ve fiyatı

Tayland’da resmiyet kazanan Redmi Note 6 Pro modeli ekran boyutunu 6.26 inçe yükseltiyor. Çentikli ekranda 2280x1080 piksel çözünürlük yer alırken görüntü oranı ise 19:9 olarak gerçekleşiyor.

Yine Snapdragon 636 yonga setinden gücünü alan modelin 4GB RAM ve 64GB arttırılabilir depolama kapasitesi olarak şimdilik tek seçeneği mevcut. 3.5mm kulaklık girişi korunurken bağlantı girişi microUSB olarak tercih edilmiş.

Arka kısımda 12MP+5MP çözünürlüğündeki çift kamera Dual Pixel otomatik odaklama ile destekleniyor. Ön kısımda ise 20MP+2MP çözünürlüğünde bir çift kamera mevcut. Yapay zekâ sayesinde akıllı çekimler yapabilen telefon bulanıklık efektleri verebiliyor. Ayrıca yüz tanıma özelliği de mevcut.

Telefonun 4000mAh kapasiteli bataryası firmaya göre iki güne kadar kullanım süresi sunuyor. Ayrıca hızlı şarj özelliği ile daha kısa sürede şarj edebiliyorsunuz. Xiaomi Redmi Note 6 Pro modeli için belirlenen fiyat 216$ civarında.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
72171 kez okundu.
19 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, xiaomi redmi note 6 pro ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim