Anlık Bildirim

DonanımHaber Forum'da Ocak ayının en popüler telefon modelleri ve markaları

DonanımHaber Forum'da akıllı telefon paylaşımları büyük paya sahip. Ocak ayının en çok konuşulan akıllı telefon modelleri ve markalarını sizin için derledik. Forumda Ocak ayının popülerleri:

DonanımHaber Forum'da Ocak ayının en popüler telefon modelleri ve markaları

DonanımHaber Forum'da popüler maddeler arasında akıllı telefonlar büyük paya sahip. Akıllı telefonlarla ilgili olarak bir ayda binlerce haber, şikâyet, görüş ve öneri mesajları paylaşılıyor.

Forumda paylaşılan mesajlar, telefon satın almak isteyen kullanıcıların tercihinin belirlenmesine, sorun yaşayan kullanıcıların sesini üreticiye duyurmasına, yerel telefon üreticilerinin yeni cihazlarının özelliklerini belirlemesinde ve daha pek çok konuda üreticinin ve tüketicinin sesi oluyor. Bu nedenle aylık periyotlarla forumun en çok konuşulan akıllı telefonlarını sizin için derledik.

Ocak ayının en çok konuşulan akıllı telefon modelleri

Forumda Ocak ayı boyunca en çok konuşulan akıllı telefon modeli Samsung Galaxy Note 8 oldu. Ocak ayı boyunca Galaxy Note 8 ile ilgili toplam 3447 adet mesaj atıldı. Galaxy Note 8’i sırasıyla 3058 adetmesaj ile Xiaomi Mi 6 ve 2782 mesaj ile Galaxy S8 serisi takip etti.

Ocak ayının en çok konuşulan akıllı telefon markaları


Forumun en çok konuşulan akıllı telefon markası ise 14934 mesaj ile Samsung oldu. Ancak bu sorgulamayı tüm forumlarda yaptığımız için Samsung’un diğer ürünleri de bu sorgulamaya dahil edildi. Forumun popüler markalarından Xiaomi 8919 adet mesaj ile ikinci en çok konuşulan marka olurken Apple, 8485 mesaj ile üçüncü sıraya yerleşti.

Hesaplamalar yapılırken akıllı telefonların muhtemel tüm yazılış kombinasyonları (Galaxy Note 8, Note 8 vs.) dikkate alınmış ve forumdaki tüm paylaşımlar sorguya dahil edilmiştir. Telefonların ana konularındaki ve isminin başlıkta geçtiği konulardaki tüm mesajlar telefon modelinin mesaj sayısına dahildir. Önümüzdeki günlerde Ocak ayının diğer popüler ürünlerini de paylaşacağız.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8581 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, samsung galaxy s8 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim