Anlık Bildirim

Dört kameralı bütçe dostu amiral gemisi Blu Vivo X satışa sunuldu

Blu Products dört kamera, 6 inç ekran ve 4 GB RAM'le donattığı uygun fiyatlı amiral gemisini satışa sundu. Blu Vivo X'in tüm detayları ve fiyat etiketi haberimizde.
Blu Products, Mobil Dünya Kongresi öncesinde en yeni amiral gemisi olan Blu Vivo X'i piyasaya sundu. Gücünü MediaTek'in 2.6 GHz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli Helio P25 yonga setinden alan bütçe dostu telefon, Corning Gorilla Glass 3 korumalı 1.440 x 720 çözünürlük, 18:9 görüntü oranı ve 520 nit parlaklık sunan 6.0 inç kavisli HD+ ekranla geliyor. Ayrıca cihazın yüzde 80 ekran-gövde oranına sahip olduğunu belirtelim.
Kutudan Android 7.0 Nougat işletim sistemiyle çıkan telefonda 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı (mikro SD kart yuvası ile genişletilebilir) var. Diğer özellikleri arasında arka panele yerleştirilmiş parmak izi tarayıcısı, yüz tanıma sistemi, MAXXAudio teknolojisi, hızlı şarj destekli 4.010 mAh pil (sadece 2.5 saatte tam şarj oluyor), çift SIM kart desteği, Bluetooth 4.1 ve 802.11 a/b/g/n Wi-Fi yer alıyor.

Blu Vivo X'in fiyatı ne kadar?

Tüm bunlarla birlikte telefonun en çarpıcı özelliği ise toplamda dört kameraya sahip olması. Cihazın arka kısmında her ikisi de f/2.0 diyafram açıklığına sahip 13 megapiksel ve 5 megapiksel çözünürlüklü iki adet kamera var. Ön tarafta ise 120 derece, geniş açılı selfie çekebilen yine f/2.0 diyaframlı 20 megapiksel ve 8 megapiksellik kameralara yer verilmiş. Blu Vivo X şu anda 249.99 dolar fiyat etiketiyle Amazon üzerinden ön siparişe sunulmuş durumda.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4760 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, tanıtım ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim