Anlık Bildirim

Galaxy Note 7 ile uçağa binmek yasaklanabilir

Samsung’un kısa süre önce tanıtılan, satış rekorları kırması beklenirken yaşanan batarya sorunuyla geri toplatılan yeni amiral gemisi Galaxy Note 7 uçaklarda yasaklanabilir.
Hatırlayacağınız gibi Galaxy Note 7'nin bataryasında meydana gelen sorun sebebiyle 35 cihaz patlayarak kullanılamaz hale gelmişti. Samsung’u büyük bir sıkıntıya sürükleyen gelişme sonrasında yaklaşık 2.5 milyon cihazı geri çağıran Güney Koreli şirketin zararının ise 1.4 milyar dolar civarında olduğu açıklanmıştı.
Çok geçmeden Galaxy Note 7'leri geri toplayan ve değişim programı başlatan Samsung’un bu kez uçaklarda yasaklanması gündeme geldi. Patlayan cihazların uçuş güvenliğini tehlikeye attığını düşünen Amerikan Federal Havacılık Kurulu (FAA), değişimi yapılmamış sorunlu Galaxy Note 7'lerin herhangi bir şekilde uçağa sokulmasını ve bagajda taşınmasını yasaklamayı planlıyor. Şu an görüşmelerin devam ettiğini ve henüz net bir kararın verilmediğini belirtmekte fayda var. 
Donanım özellikleri ve yetenekleriyle büyük beğeni toplayan Galaxy Note 7'de yaşanan durum, iPhone 7'nin tanıtımından önce gerçekleşmesi sebebiyle de kritik önem taşıyor. Zira en büyük rakibi Apple ile büyük bir yarış içerisinde olan Samsung, cihazların patlamasıyla hayli güç duruma düştü. Bakalım tekrar toparlanma sürecine giren Güney Koreli teknoloji devi için nasıl bir karar çıkacak...
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12504 kez okundu.
26 kişi, toplam 27 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy note 7 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim