Anlık Bildirim

Galaxy Note 9'un fiyat etiketi belli oldu

Yeni bir sızıntı önümüzdeki ay tanıtılması beklenen Galaxy Note 9'un fiyat etiketini ortaya çıkarmış olabilir. Mağaza temsilcileri yeni akıllı telefonun satışa sunulacağı rakamı açıkladı.
Samsung, önümüzdeki ay düzenleyeceği etkinlikte yeni Galaxy Note amiral gemisini tanıtacağını doğruladı. Pek çok kişi şirketin akıllı telefona biçtiği fiyatı merak ediyor. Samsung bu bilgiyi yalnızca resmi etkinlikte açıklayacak, ancak yeni bir sızıntı lansman öncesinde Galaxy Note 9'un fiyatını ortaya çıkarmış olabilir.
Polonya kaynaklı yeni bir sızıntı sayesinde akıllı telefonun fiyat etiketi belli oldu. Ülkenin popüler teknoloji sitelerinden biri olan Spider's Web'in ulaştığı iki mağaza temsilcisinin verdiği bilgiye bakılırsa cihaz 4.300 PLN (Polonya Zlotisi) karşılığında satılacak. Yani bu da yaklaşık 1.160 dolara denk geliyor.
Elbette bu rakam telefonun dünyanın farklı bölgelerinden ne kadara satın alınabileceğini net şekilde göstermiyor ancak en azından fiyat aralığı konusunda fikir sahibi olmamızı sağladığını söyleyebiliriz. Galaxy Note 8 geçen sene 950 dolar fiyatla piyasaya sürülmüştü, dolayısı ile bu sızıntı yeni fiyatın da bu aralıkta olabileceğini gösteriyor.

Galaxy Note 9, 24 Ağustos'ta çıkabilir

Ayrıca Galaxy Note 9'un 24 Ağustos'ta satışa sunulacağına yönelik söylentiler var. Akıllı telefonun bu tarihte çıkacağını iddia eden birkaç farklı kaynağın olması iddiaları daha da güçlendirdi.
Hafta başında Güney Kore'den gelen haberler Galaxy Note 9'un 24 Ağustos'ta çıkacağını öne sürmüştü. Samsung, 9 Ağustos'ta New York'ta düzenleyeceği etkinlikte yaklaşan amiral gemisi telefonunun fiyatını ve çıkış tarihini resmen açıklayacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
26591 kez okundu.
51 kişi, toplam 52 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı telefon ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim