Anlık Bildirim

Galaxy S5'in küresel versiyonu Marshmallow almaya başladı

Galaxy S5 için Marshmallow güncellemesi Güney Kore'deki kullanıcılara sunulmuştu. Şimdi ise akıllı telefonun Avrupa ve diğer bölgelerdeki küresel versiyonu Marshmallow almaya başladı...
Samsung geçtiğimiz ay Güney Kore'de Galaxy S5 (SM-G900L) için Marshmallow sunmaya başlamıştı. Güncelleme şimdi akıllı telefonun küresel versiyonuna gelmiş durumda. Avrupa, Latin Amerika ve Asya'nın bazı bölgelerinde satışa sunulan "SM-G900F" model numarasına sahip cihazlar Marshmallow almaya başladı. İlk olarak Sri Lanka'daki kullanıcılara yansıyan güncelleme muhtemelen kısa bir süre içerisinde Avrupa ve diğer bölgeler için de geçerli olacak.
Her zamanki gibi cihazların ne zaman güncelleme alacağını bildiren herhangi bir tarih yok. Sunumlar kademeli olarak gerçekleşiyor ve yavaş yavaş daha fazla bölge ve cihazı kapsayacak şekilde genişleyecek. Güncellemenin yeni yayılmaya başladığı göz önüne alındığında Galaxy S5'inize gelmesi biraz zaman alabilir. Cihazınızın yazılım güncellemesi bölümüne girerek Marshmallow'un telefonunuz için kullanılabilir durumda olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.
Android Marshmallow'un geniş kitlelere ulaşmaya başlaması kesinlikle Galaxy S5 kullanıcılar için iyi bir haber. Google'ın yeni mobil işletim sistemi Google Now on Tap, yenilenmiş uygulama izinleri yöneticisi ve Doze isimli pil tasarrufu özelliği de dahil olmak üzere cihazlara bir dizi yeni özellik kazandırıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim