Anlık Bildirim

Samsung'dan eski amiral gemisi modellere Galaxy AI ve One UI 6.1 sürprizi

Samsung, Galaxy AI özelliklerinin 2021 ve 2022'de çıkış yapan amiral gemisi Galaxy telefonlarına geleceğini onayladı. Bu cihazlar, ayrıca One UI 6.1 güncellemesini alacak.
samsung galaxy s21 & s22 galaxy ai one ui 6.1 güncelleme Tam Boyutta Gör
Samsung, OneUI 6.1 yazılımını 2022 ve 2021 yılında çıkış yapan amiral gemilerine çok yakında verecek. Samsung Topluluğu web sitesinde bir moderatörün yaptığı paylaşıma göre, Mayıs ayı içinde Galaxy S21 ve S22 serisine Galaxy AI özellikleriyle birlikte One UI 6.1'i getirecek bir güncelleme gelecek. Birkaç katlanabilir telefon ve tablet modeli de One UI 6.1’e güncellenecek.

Galaxy S21 ve S22 serisi One UI 6.1'e güncellenecek

Galaxy S21 serisi, Galaxy S22 serisi, Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Flip 3, Galaxy Z Fold 4, Galaxy Z Flip 4 ve Galaxy Tab S8 serisi, One UI 6.1 güncellemesiyle Galaxy AI özelliklerini alacak.

Ancak, yapay zeka özellikleri tüm cihazlara aynı şekilde gelmeyecek. Örneğin; 2021’de piyasaya sürülen cihazlar yalnızca iki yapay zeka özelliği alacak; Circle to Search ve Magic Rewrite (Chat Assist). 2022’de çıkış yapan cihazlar ise Instant Slo-mo (ekrana basılı tutarak herhangi bir videoyu yavaşlatmaya olanak tanıyor) hariç tüm Galaxy AI özelliklerine sahip olacak.

Samsung'un son güncellemelerle Galaxy AI kullanıcı sayısını 200 milyona çıkaracağı tahmin ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim