Anlık Bildirim

Galaxy S7, Snapdragon 820 çipsetiyle AnTuTu'da göründü

Samsung'un Galaxy S ailesini yenilemesine az bir zaman kaldı. Ortaya çıkan AnTuTu sonuçları ise tüketicilerin merakla beklediği Galaxy S7'ye ait bazı bilgileri gün yüzüne çıkardı.
Akıllı telefon dünyasının en büyük oyuncularından birisi olan Samsung, üst seviye modellerinden oluşan Galaxy S serisini yenilemek için son hazırlıklarını tamamlıyor. Galaxy S7 ailesiyle kullanıcıların karşısına çıkacak olan üreticinin bu modelleri Şubat ayının sonunda düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtması bekleniyor.
Galaxy S7 henüz resmi olarak karşımıza çıkmasa da Android ekosistemi için önemli bir test yazılımı olan AnTuTu'da kendini gösterdi. Çin merkezli sosyal medya platformu Weibo'da paylaşılan bir sızıntı SM-G935A model numarasına sahip akıllı telefonun önemli bazı bilgilerini ortaya çıkardı.
İlk dikkat çeken özellik şüphesiz Qualcomm'un geliştirdiği Snapdragon 820 çipset. Galaxy S6 modelinde kendi ürettiği çipsetleri kullanarak performans listesinde zirveye oynayan Samsung için 2016'da ibre yine Qualcomm'dan yana olacak gibi görünüyor. Snapdragon 820'nin bugüne kadar yapılan testleri de çipsetin performans çıtasını önemli ölçüde yukarıya çektiğini, ve 2016 yılının amiral gemilerini sırtlayabileceğini gösteriyor.
5.1" ekranda 1440 x 2560 piksel çözünürlükte görüntü sunabilecek modelin ayrıca 4 GB bellek, 64 GB depolama alanı, 12 MP arka ve 5 MP ön kamera, Android 6.0 işletim sistemi gibi özelliklere sahip olacağı da belirtilmiş. Micro SD kart slotu hakkında ise henüz herhangi bir bilgi bulunmuyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9149 kez okundu.
29 kişi, toplam 36 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galaxy S Serisi, Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim