Anlık Bildirim

Galaxy S9 ve S9+ için Android Pie güncellemesi ülkemizde başladı

Ülkemizde de dün itibariyle Samsung Galaxy S9 ve S9+ modelleri için Android Pie güncellemesi dağıtıma başladı. İlk kez One UI ara yüzü Galaxy S9 ve S9+ kullanıcılarına sunulmuş durumda.

Samsung’un kısa bir süre önce Galaxy S9 ve S9+ kullanıcılarına sürpriz yaparak yayınladığı Android 9.0 Pie güncellemesi yaygınlaşmaya devam ediyor. Pek çok Avrupa ülkesinin ardından ülkemizde de güncelleme başlamış durumda.

Galaxy S9 ve S9+ için Android Pie güncellemesi neler sunuyor?

Dün itibariyle DH forum üzerinde de paylaşılan bilgilere göre merakla beklenen Android 9.0 Pie güncellemesi dağıtılıyor. Merakla beklenen diyoruz zira yeni One UI kullanıcı ara yüzü bu güncelleme ile geliyor.

Samsung’un katlanabilir ekranlı telefon lansmanında ilk kez görücüye çıkardığı One UI ara yüzü daha iyi bir deneyim ve sezgisel teknolojiler ile öne çıkıyor. Katlanabilir ekranlara da uyum sağlayan One UI ara yüzü ilk kez Galaxy S9 ve S9+ kullanıcılarına sunulmuş oldu.

Güncellemeyi yükleyen kullanıcılar performans artışı ve daha iyi batarya ömrü konusunda gelişmeler olduğunu ifade ediyor. Diğer taraftan güncelleme sonrasında bazı kasma problemi yaşayanlar da var.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim