Anlık Bildirim

Honor View 20'deki Link Turbo özelliği nedir, nasıl çalışır?

Honor'un merakla beklenen yeni akıllı telefonu Honor View 20 nihayet tanıtıldı. Cihazın en çok dikkat çeken özelliklerinden biri de Link Turbo oldu. Peki bu özellik nedir, nasıl çalışır?
Çinli akıllı telefon üreticisi Honor'un uzun süredir merakla beklenen yeni akıllı telefon modeli Honor View 20 (V20) Çin'de düzenlenen bir etkinlikle tanıtıldı. Cihazın en çok dikkat çeken özelliği ise 4G ve Wi-Fi bağlantısını birleştirebilen Link Turbo özelliği oldu. Şimdi bu teknolojinin detaylarına bakalım.

İnternet bağlantınızı programlayabiliyorsunuz

Link Turbo özelliğinin en dikkat çeken noktası, kullanıcılara farklı ağları birleştirebilme ve uygulamalara atayabilmesine imkan sağlaması. Örneğin cihazı, ödeme ve bankacılık işlemleriniz için 4G bağlantısını, internetten dosya indirmek içinse Wi-Fi bağlantısını aktif duruma getirecek şekilde ayarlayabilirsiniz.
Ayrıca PUBG ve Fortnite gibi çevrimiçi oyunlar ya da video akış uygulamaları gibi yüksek performans gerektiren işlemler için, her iki ağ bağlantısını birleştirebilmeniz de mümkün olabiliyor. Honor ayrıca, Link Turbo özelliğinin optimize edilmiş TCP ve UDP veri taşıma teknolojisi kullandığını ve kullanıcıların bu özelliği istedikleri zaman  kapatabileceklerini de açıkladı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim