Anlık Bildirim

Huawei P30 ve P30 Pro modellerinin tanıtılacağı tarih belli oldu

Akıllı telefon üreticileri yeni modellerini sunmak için gün sayıyorlar. Huawei de bunlardan biri. Şirket Huawei P30 ve P30 Pro modellerini ne zaman tanıtacağını açıkladı.
Bu yıl da her zamanki gibi Barcelona'da düzenlenen Mobil Dünya Kongresinde birçok yeni akıllı telefon modeli göreceğiz. Ancak Çinli teknoloji devi Huawei yeni P serisi modellerini bu fuarda sunmayacak. Şirket Huawei P30 ve P30 Pro modellerinin 28 Mart tarihinde Paris'te tanıtılacağını açıkladı.

Dört kameralı P30 Pro

Cihazların detaylarını Spigen'in ürettiği son kılıfların da yardımıyla az çok öğrendik diyebiliriz. En dikkat çeken nokta P30 Pro'nun, üç kameralı P20 Pro modeline göre ekstra bir kamera daha sunması. Yani cihaz dört arka kamera ve su damlası formunda bir çentikle gelecek.
Cihazın arka panelinde parmak izi okuyucuya yer verilmemiş olması ise Huawei P30 Pro'nun ekrana gömülü bir parmak izi tarayıcı sunacağını gösteriyor. Yapay zekaya sahip bir yüz tanıma sistemine de sahip olacak cihazın Kirin 980 yonga seti ile gelmesi bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim