Anlık Bildirim

Microsoft premium bir cihazla mobil sektöre geri dönüyor

Microsoft'a yakınlığıyla bilinen Brad Sams, yazılım devinin premium bir cihazla mobil piyasaya geri döneceğini söyledi. Sams'e göre test edilen prototip şirket ofislerinde dolaşmaya başladı bile.
Yıllardır, Microsoft'un üst düzey bir Windows 10 Mobile cihazı çıkaracağını duyuyoruz ancak Redmond merkezli yazılım devi bu cihazı hiçbir şekilde piyasaya sürme kararı almadı. Gelen yeni haberler, Android ve iOS piyasaya hakim olsa bile Microsoft'un sektöre geri dönüş yapmaya hazırlandığını gösteriyor.
 
Thurrott.com'un yönetici editörü Brad Sams, yeni bir mobil cihaz prototipinin test edildiğini ve halen "şirket ofislerinde" dolaştığını söylüyor. Muhtemelen aklınıza ilk olarak Surface Phone geldi ancak Brad yeni cihazın Microsoft'un Surface bölümü tarafından yapılmadığını söylüyor.
 
Şu aşamada bir akıllı telefondan mı yoksa tabletten mi bahsedildiğini bilmiyoruz. Hatta Sams bile cihazın nasıl bir formda geleceğinden %100 emin değil. Ancak şirketin akıllı telefon serisindeki boşluğu doldurması bakımından bunun bir telefon olabileceğinden bahsediliyor. 
 
Tek bildiğimiz şey, cihazın Alex Kipman tarafından yönetilen bir ekip tarafından geliştirildiği. Bilindiği üzere Kipman, Microsoft'un HoloLens projesinin başındaki isim. Yani büyük ihtimalle cihazda artırılmış gerçeklik ve sanal gerçeklik özelliklerini göreceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10345 kez okundu.
39 kişi, toplam 42 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, iOS ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim