Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 9'un kod adı ortaya çıktı

Galaxy Note 8'in kenardan kenara ekranını vurgulamak için cihaza Baykal kod adını veren Samsung, pazardaki en iyi phablet olacağını düşündüğünü Galaxy Note 9'a ise buna uygun bir isim taktı.
Samsung önümüzdeki Ağustos ayında piyasaya sürülmesi beklenen yeni Galaxy Note akıllı telefonu üzerinde çalışmaya başlamış durumda. Bildiğiniz gibi Galaxy Note 9 ile ilgili bazı detaylar daha önce gün yüzüne çıkmıştı. Şimdi ise sızıntılarıyla ünlü Evan Blass, amiral gemisi cihazın kod adını açıkladı.
Blass'a göre Galaxy Note 9 "Crown" (Taç) kod adını taşıyor. Akıllı telefon geçen sene Ağustos ayında tanıtılan Galaxy Note 8'in yerini alacak. Ayrıca cihazın kod adını ilk kez duymuyoruz. Geçtiğimiz yıl Güney Koreli The Investor isimli site de Samsung'un Galaxy Note 9'u "Crown" kod adı altında geliştirdiğini bildirmişti.

Samsung'un hedefi en iyi phableti çıkarmak

Samsung, Galaxy Note 9'u “Crown” olarak adlandırıyor. Bu da şirketin bir sonraki amiral gemisini pazardaki en iyi phablet olarak konumlandırmak istediğinin bir göstergesi. Örneğin, Galaxy Note 8'e telefonun devasa kenardan kenara ekranını vurgulamak için "Baikal" (Baykal) kod adı verilmişti. Bu arada Baykal'ın Avrupa ve Rusya'nın en büyük göllerinden biri olduğunu belirtelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9804 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim