Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S6 prototip görselleri internete sızdırıldı

Samsung Galaxy S6 prototip görselleri internete sızdırıldı

Kasa görselleri, batarya görselleri, kılıf görselleri derken Samsung'un yeni amiral gemi modeli Galaxy S6 için prototip cihaz görselleri de gelmeye başladı. Görseller cihazın genel görünümü hakkında fikir sahibi olmamızı sağlıyor.
Önceki görseller daha çok kılıflar hakkında olduğu için yeni görsellerde arka kısımda çıkıntı yapan kamera modülü daha net görülebiliyor. 16MP çözünürlüğünde olacağı söylenen ve OIS desteği bulunan kamera için Samsung'un farklı optimizasyonlar yaptığı belirtiliyordu. Bu optimizasyonlar neticesinde arka kısmında çıkıntı yaptığı görülüyor.
Yeni bir parmak izi okuyucu modülü kullanacağı iddia edilen Galaxy S6'nın Home tuşunun buna yönelik olarak biraz daha dar ve uzun tasarlandığı anlaşılıyor. ABD'li operatörlerin burada yayımladığı ipucu görselinde de Home tuşunun biraz evrim geçirdiği ortaya çıkmıştı.
Kaynaklar prototipin arka kısmının cam kaplama olduğunu söylüyor. Bu da tamamen metal kasaya sahip olacağı belirtilen cihaz hakkında bazı şüpheler uyanmasına neden oluyor. Zira daha önce de çerçevenin metal olacağı, arka kısmın ise cam kaplama yapılacağı gündeme gelmişti. Bu bakımdan tasarım konusunda bilgiler birbirini tutmuyor. Bunun dışında alt ve üst kenar görselleri daha önce sızan görseller ile aynı.
Samsung'un şimdiden büyük ilgi uyandıran amiral gemi modeli Galaxy S6, 1 Mart Pazar günü itibariyle lanse edilecek. Biz de DonanımHaber olarak gelişmeleri an be an sizlere iletiyor olacağız.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8105 kez okundu.
34 kişi, toplam 37 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, samsung galaxy s6
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim