Anlık Bildirim

Samsung'un Galaxy S7 amiral gemi serisi henüz resmiyete kavuşmadı ancak o kadar detaylı sızıntılar yaşandı ki, muhtemelen lansmanda sahneye yansıyacak tüm görseller ortaya çıktı. Yeni paylaşılan görsel, serinin tüm renk seçeneklerini gözler önüne seriyor. 

Evleaks tarafından sızdırılan görselde, Galaxy S7 serisinin basın için hazırlanmış yeni bir afişi görülüyor. Afişte, serinin 3 farklı renk seçeneği sunacağı açıkça görülüyor. Galaxy S7 serisi piyasaya çıktığı dönemde siyah, altın sarısı ve gri renk seçeneklerine sahip olacak. Muhtemelen ilerleyen aylarda pembe, mavi veya platin gibi farklı renk seçenekleri de seriye eklenecek. 


Gelen bilgilere göre Galaxy S7 serisi, lansmanın hemen ardından yani 21 Şubat 2016 tarihinde ön siparişlere başlayacak. Ön siparişlerde, müşterilere uyumlu Gear VR gözlüğü de hediye edilecek. Ön siparişlerin sevkiyata dönüşmesi ise Avrupa'da 11 Mart, ABD'de ise 15 Mart olacak. Ülkemizde de 11 Mart tarihinde serinin piyasaya çıkması bekleniyor. 

Galaxy S7 modelinde, sızdırıldığı kadarıyla 5.1 inçlik Super AMOLED 2K ekran, bölgeye göre Snapdragon 820 veya Exynos 8890 yonga seti, 4GB LPDDR4 RAM, 12MP çözünürlüğünde BRITECELL arka kamera, 3000mAh kapasiteli batarya, microSD desteği, bölgeye göre 32GB veya 64GB depolama kapasitesi, magnezyum alaşımlı çerçeve gibi özellikler olması bekleniyor. Galaxy S7 Edge modelinde ise iki taraftan kavisli 5.5 inçlik ekran, 3500mAh kapasiteli batarya şeklinde farklılıklar olacak. 
Samsung Galaxy S7 Edge, tüm renk seçenekleri ile karşınızda
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
21037 kez okundu.
20 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s7 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim