Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S8'in Windows 10 sürümü çıkabilir

Çin'den gelen yeni haberler Samsung'un Windows 10 Mobile çalıştıran üst düzey bir telefon çıkarmayı planladığını iddia ediyor. Akıllara gelen ilk şey ise Galaxy S8'in Windows sürümü...
Çinli forum ITHome'da yayınlanan bilgiler, Samsung'un Windows 10 Mobile çalıştıran üst düzey bir telefon planlayabileceğini ve doğal olarak herkesin aklına gelen ilk şeyin yakın zamanda piyasaya sürülen Galaxy S8'in Windows sürümü olduğunu belirtiyor.
Bu noktada çok fazla detay yok, ancak spekülasyona göre Samsung cihaz üzerinde çalışıyor ve bunu açıklamak için önümüzdeki ay Microsoft'un Build geliştirici konferansına katılabilir.

Neden mantıklı?

Haberler şimdilik sadece bir spekülasyon olsa da özellikle Güney Korelilerin kısa süre önce Microsoft'la Galaxy S8'in ABD'deki Microsoft mağazalarında satılması için imzaladığı ortaklık düşünüldüğünde Samsung'un Windows 10 Mobile'lı bir cihaz çıkarması mantıklı geliyor.
Buna ek olarak Snapdragon 835 yonga setinden güç alan Samsung Galaxy S8, ARM yongalarına Windows 10'un tam sürümünü getirmek için Qualcomm ile ortaklık yapan Microsoft'un son projesini rahatlıkla hayata geçirebilecek bir işlemciye sahip.
Platformun mevcut pazar payı göz önüne alındığında, bir Windows telefon başlatmak Samsung için yeni bir şey olmayacak. Şirket muhtemelen böyle bir ürüne yatırım yapmak için Microsoft'la ortaklık yapmak dışında hiçbir iyi neden görmüyor. Şimdilik bu söylentinin doğru olduğuna inanmak zor, bu nedenle daha fazla bilgi gelinceye kadar tüm bunlar bir iddiadan öteye gidemeyecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4439 kez okundu.
24 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, arm ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim