Anlık Bildirim

Galaxy S23 Ultra'nın yapay zekası abarttı: Bebek fotoğrafına diş ekledi

Ay fotoğrafları üzerinde oynama yaparak sahte görüntü oluşturmakla suçlanan Galaxy S23 Ultra bu kez bir başka hatayla gündeme geldi. Amiral gemisindeki yapay zeka bebek fotoğrafına diş ekledi.
Galaxy S23 Ultra'nın yapay zekası bebek fotoğrafına diş ekledi Tam Boyutta Gör
Samsung kısa bir süre önce Galaxy S23 Ultra ile çekilen Ay fotoğraflarının fazla gerçekçi görünmesi nedeniyle eleştiri oklarına hedef olmuştu. Bazı kullanıcılar kameradaki yapay zekanın amiral gemisi tarafından çekilen Ay fotoğrafları üzerinde oynama yaparak sahte görüntü oluşturduğunu gösteren kanıtlar sunarak memnuniyetsizliklerini dile getirdiler.

Görünen o ki Güney Koreli dev sadece ay fotoğraflarını "iyileştirmiyor". Samsung Galaxy S23 Ultra modelini satın alan bir kullanıcı şirketin resmi web sitesinde karanlık ve bulanık görüntüleri, ayrıca çocukluk fotoğraflarını iyileştirdiği belirtilen Remaster özelliğini denemeye karar verdi.

Remaster sonucunda şaşkına döndü

Yedi aylık kızının fotoğrafını çeken kullanıcı "Remaster" işleminden sonra şaşkına döndü. Zira kamera yazılımı sadece fotoğraftan bazı hoş olmayan ayrıntıları temizlemekle kalmadı aynı zamanda bebeğe dil yerine "bir sıra diş" ekledi.

Galaxy S23 Ultra'nın yapay zekası bebek fotoğrafına diş ekledi Tam Boyutta Gör
Kullanıcı denemeyi birkaç kez tekrarladı ancak Remaster her seferinde küçük kızın fotoğrafına diş ekledi. Yani bu kesinlikle tek sefere mahsus bir aksaklık değil. Durumla ilgili bilgilendirilen Samsung'tan henüz konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmediğini belirtelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15825 kez okundu.
15 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, fotoğraf ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim