Anlık Bildirim

iOS 17'nin yeni sorunu: iPhone'ların alarmı çalmıyor!

iOS 17 şikayetleri devam ediyor. Bazı iPhone kullanıcıları alarmın hiç çalmamasından veya sessiz çalmasından şikayetçi. Sorunun güncel iOS 17.2 sürümünde de görülmesi dikkat çekici.
ios 17 sorunu iphone alarm çalmıyor Tam Boyutta Gör
iPhone kullanıcılarının iOS 17'de karşılaştığı hataların ardı arkası kesilmiyor. Bu sefer de bazı iPhone'larda alarmın beklendiği gibi çalışmadığına ilişkin bildirimler sosyal medyada gündemde.

iOS 17.2 sürümünde de görülüyor

Kullanıcı raporlarına yakından bakıldığında sorunun yalnızca en yeni iPhone modellerinde değil, iPhone 11, iPhone XR gibi eski modelleri de etkilediği görülüyor. Bazı kullanıcılar, sorunu yakın zamanda yayınlanan iOS 17.2 güncellemesine bağlıyor ancak iOS 17’nin son sürümüne güncellemeyen kullanıcılar da aynı durumla karşı karşıya.

Kullanıcılardan geçici çözümler

Apple, henüz sorunu resmî olarak kabul etmedi ancak kullanıcılar kendilerince geçici çözümler paylaştı. Bir grup, Dikkat Farkındalığı Özellikleri seçeneğini kapattıktan sonra alarm sorununun çözüldüğünü söylüyor. Başka bir grup, Bekleme Modu’nu devre dışı bırakmanın işe yaradığını söylüyor. Başka bir olası geçici çözüm olarak, kısa süre içerisinde çok sayıda alarm kurulmuşsa bazı alarmların devre dışı bırakılması işe yarayabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3660 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS 17, Teknoloji Haberleri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim