Anlık Bildirim

Samsung yeni kablosuz şarj standı Wireless Charger Duo'yu tanıttı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung aynı anda iki cihazı şarj edebilen Wireless Charger Duo isimli kablosuz şarj standını duyurdu. Siyah ve beyaz renk seçeneğine sahip aksesuarın fiyatı da belli oldu.
Samsung kısa süre önce New York'ta düzenlediği etkinlikte Galaxy Note 9 ve Galaxy Watch'u tanıttı. Güney Koreli şirketin, aynı anda iki cihazı kablosuz olarak şarj edebilen Wireless Charger Duo isimli şarj standını duyurması da bekleniyordu. Öyle de oldu.
Cihaz iki adet şarj yuvası ile birlikte geliyor. Bunlardan biri akıllı telefon diğeri ise yeni Galaxy Watch'u şarj etmek için tasarlanmış. Ancak akıllı saat için dizayn edilen alanı kullanarak iki telefon şarj etmenin de mümkün olduğunu belirtelim.

Wireless Charger Duo özellikleri

Her iki şarj pedi de 12 watt'lık bir şarj kapasitesine sahip. Yani kablosuz olarak hızlı şarj desteği sunabiliyorlar. Yükseltilmiş ve eğimli şarj noktası kullanıcıların telefonlarını şarj ederken video izlemesine veya gelen mesajları kontrol etmesine olanak sağlayacak.
Wireless Charger Duo'nun üzerinde cihazın şarj olup olmadığını gösteren iki kırmızı LED ışık var. Duvar adaptörü, 12 voltta 2.1 amperlik akım sağlayan arkadaki tek USB-C portuna bağlanıyor. Samsung’un kablosuz şarj standı Wireless Charger Duo, 119.99 dolar fiyat etiketi ile satışa sunuldu. Aksesuar siyah veya beyaz olmak üzere iki renk seçeneğine sahip.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim