Anlık Bildirim

OnePlus 9 Pro, 50W kablosuz şarj desteğine sahip olacak: 43 dakikada kablosuz tam şarj

Şirketin yaklaşmakta olan yeni serisinde OnePlus 9 Pro'ya dair gelen bilgiler artmaya devam ediyor. Son olarak bir forum gönderisiyle cihazın 50W hızlı şarj teknolojisine sahip olduğu ortaya çıktı.

OnePlus 9 Pro, 50W kablosuz şarj desteğine sahip olacak: 43 dakikada kablosuz tam şarj Tam Boyutta Gör

23 Mart'ta şirketin ilk akıllı saati OnePlus Watch ile birlikte OnePlus 9 serisi de tanıtılacak. Şirketin Ar-Ge başkanı Kinder L. bir forum paylaşımıyla, serideki telefonlardan OnePlus 9 Pro'nun sahip olduğu şarj teknolojisini açıkladı. Cihaz, 50W kablosuz şarjı destekleyecek.

OnePlus 9 Pro şarj teknolojisi

OnePlus 9 Pro'nun 50W kablosuz şarjı desteklediğini doğrulandı. Cihazın bataryası, kablosuz şarj teknolojisi sayesinde sadece 43 dakikada %0-100 şarj olacak. Cihaz, şar edileceği platform üzerinde ister dikey ister yatay olarak konumlandırılabilecek.

OnePlus 9 Pro'daki şarj teknolojisini anlatan Kinder: "Şarj hızı, amperajı veya voltajı artırarak iyileştirilebilir. Warp Charge 50 Wireless ile voltajı 20V 2.5A civarına çıkardık. Yüksek watt, bobinler aracılığıyla OnePlus 9 Pro'ya aktarılır ve ardından 20V 2.5A gücü 10V 5A güce dönüştüren tescilli izole şarj pompamızdan geçer. Bu güç, yeni ikiz pil sistemimize, seri halde iki pil hücresine beslenir. Her pil yaklaşık 5V 5A alır, bu da her biri 25W, toplamda 50W anlamına gelir." ifadelerinde bulundu.

50W kablosuz şarjı destekleyen OnePlus 9 Pro, çok daha iyi bir kablolu şarj desteği sunuyor. Cihaz, 65W kablolu şarj ile sadece 29 dakikada %0-100 şarj olabilecek.

Kaynakça https://www.gsmarena.com/oneplus_9_pro_will_wirelessly_charge_from_zero_to_full_in_43_minutes-news-48278.php https://forums.oneplus.com/threads/deep-dive-lets-talk-charging.1403556/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim