Anlık Bildirim

Oppo yandan açılır kameralı yeni bir modelin patentini aldı

Çinli akıllı telefon üreticisi Oppo, hızla gelişmekte olan telefon sektörüne farklı bir yaklaşım sunuyor. Oppo, yandan açılır kameraya sahip yeni bir tasarımın patentini aldı.

Oppo yandan açılır kameralı yeni bir modelin patentini aldı Tam Boyutta Gör

Katlanır telefon tasarımı, pop-up kameralar, su damlası çentiği ve delikli ekran tasarımı gibi trendler geçtiğimiz yıl mobil dünyaya hakim oldu. Son olarak da Oppo'nun yeni bir patenti bize yine ilginç bir bakış açısı getiriyor.

CNIPA'nın (Çin Ulusal Fikri Mülkiyet İdaresi) veritabanında bulunan yeni OPPO patenti, arka kamera modülünün yanında telefonun kenarına konumlandırılmış bir açılır kameraya sahip tam ekran bir akıllı telefon gösteriyor. Yandan açılır kamera, tek lense sahip olacak ve sadece ön kamera görevini üstlenecek.

Oppo yandan açılır kameralı yeni bir modelin patentini aldı Tam Boyutta Gör

Patent ayrıca bir USB-Type-C bağlantı noktası ve bir kulaklık girişi de dahil olmak üzere telefonla ilgili diğer ayrıntıları da ortaya koymaktadır.

Orta seviye akıllı telefon piyasasında olması muhtemel bu yeni tasarımın, ne zaman üretime gireceği yada bu tasarıma sahip telefonların üretilip üretilmeyeceği henüz bilinmezliğini koruyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim