Anlık Bildirim

Sekizgen kamera ünitesine sahip Huawei Mate 40 RS Porsche Design ortaya çıktı

Huawei yeni amiral gemisi telefonlarını 22 Ekim tarihinde sahneye çıkaracak. Mate 40 serisi kapsamında piyasaya sürülecek RS Porsche Design versiyonunun arka tasarımı internete sızdırıldı.

Sekizgen kamera ünitesine sahip Huawei Mate 40 RS Porsche Design ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

ABD yaptırımları nedeniyle satışları bir hayli düşen Huawei çok yakında yeni amiral gemisi telefon serisine resmiyet kazandıracak. Çinli şirketin piyasaya süreceği modellerden biri Mate 40 RS Porsche Design olacak.

Akıllı telefonun teknik özellikleri ve renk seçenekleri daha önce ortaya çıkmıştı. Şimdi de arka panel tasarımı ve nasıl bir fiyat etiketiyle piyasaya sürüleceğine yönelik bazı bilgiler var.

Twitter kullanıcısı @RODENT950 tarafından yayınlanan fotoğraf akıllı telefonun sekizgen kamera modülünü gözler önüne seriyor. Cihazın parlak ve mat yüzeylere sahip mavimsi bir arka panele sahip olduğunu görüyoruz.

Sekizgen kamera ünitesine sahip Huawei Mate 40 RS Porsche Design ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Fiyat etiketi de belli oldu

Mate 40 RS Porsche Design'da önceki modelin aksine Porsche logosuna yer verilmemiş. Ancak "Porsche Design" yazısı arka panelde açıkça görülüyor. Gelen bilgiler Mate 40 RS Porsche Design'ın 2.000 euro fiyat etiketiyle satışa sunulacağı yönünde.

Hatırlayacağınız üzere geçen yıl piyasaya sürülen Mate 30 RS Porsche Design, 2.095 euro başlangıç fiyatına sahipti. Porsche Design versiyonu tıpkı Mate 40 Pro gibi, Kirin 9000 yonga seti, OLED ekran ve hızlı kablolu ve kablosuz şarj desteğiyle gelecek. Huawei Mate 40 serisin tanıtımı 22 Ekim tarihinde yapılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim