Anlık Bildirim

Honor Magic Watch akıllı saati tanıtıldı

Huawei’nin geçtiğimiz haftalarda tanıttığı Watch GT akıllı saat modelini pahalı bulanlar için Honor Magic Watch modeli piyasaya çıkıyor. Honor Magic Watch özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Giyilebilir cihaz pazarında Apple’ın ardından en aktif firma olarak gösterebileceğimiz Huawei, bu ay içerisinde üçüncü cihazını tanıttı. Honor Magic Watch akıllı saati Huawei Watch GT modelinin biraz daha ince versiyonu olarak gösteriliyor.

Honor Magic Watch özellikleri ve fiyatı

Honor Magic Watch modelinde 1.2 inçlik AMOLED ekran 326ppi piksel yoğunluğu sunuyor. Sadece 11mm kalınlık değeri ile Huawei akıllı saatin piyasadaki en konforlu model olduğunu iddia ediyor.

Watch GT modelindeki aynı işletim sistemine sahip olduğu tahmin edilen akıllı saat fitness değerlerini takip etmenin yanında gelişmiş nabız ölçme ve uyku takibi de yapabiliyor. Yapay zekâ desteği ile kullanıcıya 8 farklı uyku yönetimi önerilebiliyor.

GPS yongası barındıran akıllı saat ayrıca barometre, yükseklik ölçer ve pusula bileşenleri ile dış mekân kullanımında da iyi bir alternatif haline gelebilir. 7 güne kadar kullanım süresi sunan Honor Magic Watch için 120 Avro civarında bir fiyat belirlenmiş. Çin’de haftaya satışa çıkacak olan modelin gelecek yıl başlarında da Avrupa’ya geleceği ifade ediliyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim