Anlık Bildirim

Samsung HARMAN’ı satın aldı

Güney Koreli teknoloji devi, ses teknolojileri konusunda oldukça deneyimli olan HARMAN International Industries’i satın aldı. Bu hamlenin Samsung cihazlarının ses kalitesini etkileyeceği düşünülüyor.

 

Samsung HARMAN’ı satın aldı Tam Boyutta Gör

Birçok farklı sektörde liderliği elinde bulundurması nedeniyle büyük bir para kaynağına sahip olan Samsung, HARMAN International Industries’i 8 milyar dolar karşılığında satın aldığını resmen duyurdu. Bu işlemle bugüne kadarki en büyük satın alma hamlesine imza atan Güney Koreli şirket, HARMAN’a sahip olmasıyla birlikte Harman Kardon, Infinity, JBL, Lexicon ve Mark Levinson gibi markaları da bünyesine katmış oldu.

Samsung Electronics Başkanı Young Sohn tarafından yapılan açıklamayla resmiyet kazanan satın alma işlemi, Samsung’un akıllı telefonlarıyla ve ses kalitesinin ön planda olduğu diğer cihazlarla yakından ilişkili. Senelerdir ses teknolojileri üzerinde çalışmalarını sürdüren ve birbirinden kaliteli donanımlar üreten HARMAN’ın Samsung’a katılmasıyla birlikte Samsung cihazlarının ses teknolojilerinin de gelişeceği tahmin ediliyor.

Samsung Galaxy S8’in ve Galaxy S8 Plus’ın ses donanımlarının AKG Acoustics’e emanet edilmiş olması, HARMAN teknolojisini yakın bir zamanda görebileceğimiz anlamına geliyor.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7009 kez okundu.
12 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, Harman ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim