Anlık Bildirim

Kablosuz oyuncu faresi Logitech G305, Türkiye’ye geliyor

Logitech'in yüksek performanslı oyuncu faresi Logitech G305, Türkiye'de satışa sunuluyor. 9 aya varan pil ömrü sunan 1 ms gecikme süresi ile dikkat çeken fare önümüzdeki haftalarda satışa çıkacak.

Kablosuz oyuncu faresi Logitech G305, Türkiye’ye geliyor Tam Boyutta Gör

Logitech, oyunculara yönelik yeni kablosuz oyuncu faresi G305’in Türkiye’de satışa sunulacağını duyurdu. Logitech G305, kablosuz yapısına rağmen kablolu fareler ile benzer gecikme süresi ile dikkat çekiyor.

Logitech G305, yüksek performanslı iletişim için LIGHTSPEED teknolojisini kullanıyor. Bu teknoloji sayesinde yüksek performanslı kablolu farelere benzer performans sergiliyor. G305, 1 ms’lik düşük gecikme süresi ile diğer kablosuz farelerden ayrışıyor.

Farenin öne çıkan diğer özelliği de HERO sensörü. Bu sensör sayesinde oyunculara yüksek duyarlılık ve doğruluk sunuyor. Logitech G305, 12000 DPI’a kadar duyarlılık ve 400 IPS hassasiyet değerine sahip.

Piyasadaki diğer oyuncu farelerinden farklı olarak oldukça basit bir tasarıma sahip. DPI tuşunun minik ışığı dışında renksiz bir tasarım tercih edilmiş. Tasarımı güçlendirecek bir ışık da kullanılmamış. Ergonomik açıdan da oldukça basit duruyor. 99 gram ağırlığındaki mouse, siyah ve beyaz renk seçeneği ile satışa sunuluyor.

Güç verimliliği sunan HERO sensörü sayesinde performans modunda 250 saate kadar oyun oynatabiliyor. Gecikme hızı 8 ms’e çekilerek pil ömrü 9 aya kadar çıkarılabiliyor. Logitech G305, 60 dolar fiyat etiketi ile 15 Mayıs’ta ABD’de satışa sunulmuştu. Yapılan açıklamaya göre önümüzdeki haftalarda Türkiye’de de satışa sunulacak. Türkiye fiyatı henüz bilinmiyor.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim