Anlık Bildirim

Oculus Rift'e bağış yaptıysanız şanlısınız

Oculus Rift'in Kickstarter projesine bağış yapıp destek olanlar için bugün çok güzel bir haber geldi. Geliştirici firma Oculus VR, bu kişilere başlığın son sürümünün hediye verileceğini duyurdu.

6 Ocak 2016 tarihinde ön siparişe açacağı sanal gerçeklik başlığı Oculus Rift için geliştirici Oculus VR'dan önemli bir adım geldi. Şirket ilk Kickstarter bağışçılarına memnun edecek güzel bir hediye hazırladı.
Bildiğiniz üzere Kickstarter sayesinde hayat bulmuş bir proje olan Oculus Rift, daha sonra Facebook bünyesine girdi ve son kullanıcı ile ulaşmaya oldukça yaklaştı. Çıkmasını ve özellikle fiyatını herkesin merakla beklediği başlık, Oculus VR'ın açıklamasına göre Kickstarter geliştirici sürümünü alacak kadar bağış yapanlara ücretsiz olarak hediye edilecek.
Son sürüm Oculus Rift'in yer aldığı hediye paketleri "Kickstarter Edition" olarak isimlendirilecek ve beraberinde ön sipariş yapanlara da gelecek olan Lucky's Tale ve  EVE: Valkyrie oyunları yer alacak. Başlığın resmi olarak satışa çıkacağı 20 ülke dışındaki bağışçılar içinse özel bir alternatif oluşturulacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim