Anlık Bildirim

Çinli elektrikli SUV Skywell ET5 Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri

Bir Çinli otomobil markası daha Türkiye pazarına giriş yaptı. Ulu Motor temsilciliğinde gelen elektrikli SUV Skywell ET5'in fiyatı ve özellikleri haberimizde:   

Çinli elektrikli SUV Skywell ET5 Türkiye'de: İşte fiyatı Tam Boyutta Gör

Ülkemizde elektrikli araç çeşitliliği gitgide artıyor. Bu kez de Çinli elektrikli otomobil markası Skywell, Türkiye pazarına giriş yaptı. Ulu Motor'un temsil ettiği markanın ilk satışa sunulan modeli ET5 oldu.

Skywell ET5 özellikleriyle neler sunuyor?

Kasım ayı itibariyle Türkiye'de satışa sunulan Skywell ET5, 3 farklı donanım seviyesi ve 550 bin TL ile 760 bin TL arasında değişen anahtar tesli fiyatıyla kullanıcılarla buluşuyor. NEDC'ye göre 520 kilometreye kadar (WLTP'ye göre 460 km) sürüş menzili sunan modelin bataryası için ülkemiz pazarında 8 yıl 150 bin kilometre garanti süresi veriliyor.

Yenilikçi lazer farları ve bagaj kapağını tamamen kaplayan “SKYWELL” yazılı fren ışıklarıyla dikkat çeken ET5, aynı zamanda boyutlarıyla geniş bir iç hacim de sunuyor. ET5; 4698 mm uzunluğu, 1908 mm genişliği, 1696 mm yüksekliği ve 2.800 mm’lik aks mesafesi ile sınıfında öne çıkarak ferah bir yaşama alanı sunuyor. 467 litrelik bagaj hacmi, koltuklar yatırıldığında 1141 litreye kadar çıkartılabiliyor. Skywell ET5, sunduğu 150 kW güç ve 320 Nm tork 0’dan 100 km/s hıza 7.9 saniyede ulaşabiliyor. Aracın azami hızıysa 150 km/s.

Çinli elektrikli SUV Skywell ET5 Türkiye'de: İşte fiyatı Tam Boyutta Gör

Skywell ET5'te koltuklar için ekrana dokunularak, tek bir tuşla aşağı, yukarı ve sırt eğimi yön hareketleri değiştirebiliyor. Katmanlı koltuk dolgusu ve farklı sertlik derecelerindeki sırtlık, oturuşları daha konforlu hale getiriyor. 24 adet saklama alanı düzenlemelere yardımcı olurken, akıllı sesli komutla harekete geçebilen büyük panoramik sunroof ise ferahlığı artırıyor. Aynı şekilde akıllı bagaj kapağı da benzer şekilde eller ne kadar meşgul olursa olsun rahat ve kullanışlı bir yapı sunuyor.

Skywell ET5’te konfor, hijyen ve kabin güvenliği birçok ayrıntıyla destekleniyor. Havalandırmalı ısıtma ile entegre koltuk sırtlığı kendini iklim ve sıcaklığa göre ayarlıyor ve kabin içi konforu artırıyor. Koltuk, kapı açıldığında otomatik olarak araçtan rahatlıkla inmek için ideal pozisyona ayarlanıyor ve üst sınıf bir kullanıcı deneyimi yaşatıyor. Yan hava yastıkları ve emniyet kemerleri sınırlandırıcılarına ait uyarı yapılandırması da gelişmiş güvenlik hissi sunuyor. Standart N95 klima filtre, mikron düzeyinde temiz bir havalandırma sistemi sağlıyor.

Skywell ET5'te yer alan Skylink bağlantı sistemi ile kullanıcı ve yolculara kapsamlı bir dijital dünya sunuluyor. Sistem, otomobil ve ev arasında akıllı bir bağlantı entegrasyonunu sağlıyor. Ayrıca aracın multimedya LCD ekranına yüklenebilen Skyworth, Midea, JD, Huawei, Alibaba gibi çeşitli akıllı ev teknolojisi uygulamaları, entegre ve akıllı bir ekosistemi beraberinde getiriyor. Akıllı özellikler, en eğlenceli deneyimlere imkan veren donanımlarla destekleniyor.

Çinli elektrikli SUV Skywell ET5 Türkiye'de: İşte fiyatı Tam Boyutta Gör

ET5; özel sinema ve mobil konser salonu, sağlıklı öğle yemeği modu, kapsamlı cep telefonu desteği; 4G ücretsiz veri, devasa Skyworth ses ve video kaynakları, birbirine bağlı kapsamlı sistemler, senkronize iQiyi, Himalaya, QQ müzik ve diğer platform içeriklerine imkan tanıyor.

L2.5 otonom sürüş özelliği ise ET5 kullanıcılarının sürüş keyfini konforla destekliyor. Bu kapsamda tam hız uyarlanabilir hız sabitleme ACC, şeritte kalma yardımcısı LKA, entegre seyir yardımcısı ICA, trafik hız sınırı tanımlama TSR, otomatik park APA ile otomatik kısa ve uzun far yardımcısı dahil olmak üzere, sürüşü daha kolay ve sorunsuz hale getiren 15’in üzerinde otomatik sürüş işlevi araçta hazır bulunuyor.

Skywell ET5'in donanımlarına göre bazı özellikleri şöyle:

Skywell ET5 donanımları ve özellikleri

- Comfort Premium Premium Plus
Güç 150 kW 150 kW 150 kW
Tork 320 Nm 320 Nm 320 Nm
Batarya 55.3 kWsa 71.98 kWsa 71.98 kWsa
Menzil WLTP 350 km 460 km 460 km
Yavaş şarj süresi 9sa (220V) 11sa (220V) 11sa (220V)
Jant 18 inç tek renk 19 inç çift renk 19 inç çift renk
Farlar LED LED Lazer
LED gündüz farları - + +
Otomatik far - + +
Panoramik cam tavan - + +
Otomatik katlanır ayna - + +
Elektrikli bagaj - E.manyetik E.manyetik
Anahtarsız giriş - + +
Otomatik klima + + +
Hava temizleme (PM2.5) - - +
Multimedya 8 inç 12.8 inç 12.8 inç
Gösterge paneli 12.3 inç 12.3 inç 12.3 inç

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
118642 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, skywell ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim