Anlık Bildirim

Coca-Cola ilk NFT'lerini satışa sunuyor

İçecek devi Coca-Cola, NFT çılgınlığına katılıyor. Dünya Dostluk Günü'nü kutlamak için The Friendship Box NFT ismindeki koleksiyonunu satışa sunuyor.

Coca-Cola, ilk NFT'lerini açık artırmaya çıkarıyor Tam Boyutta Gör

Coca-Cola, Dünya Dostluk Günü'nü anmak için dört adet NFT koleksiyonunu açık artırmaya çıkaracak. Ünlü içecek markası, sanal avatarlar için özel 3D içerik yaratıcısı olan Virtue ile işbirliği yaparak, Uluslararası Dostluk Günü'nü anmak için ilk dijital koleksiyon koleksiyonunu yarattı.

Satıştan elde edilen gelir ise Coca-Cola'nın uzun süredir ortağı olan Uluslararası Özel Olimpiyatlara gidecek. Global Coca-Cola Trademark Başkanı Selman Careaga yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi:

“Yeni dünyalarda yeni yollarla yeni dostlukların kurulduğu metaverse ile ilk NFT'lerimizi paylaşmaktan ve uzun süredir ortaklığımızın devam ettiği Special Olympics International'ı desteklemekten heyecan duyuyoruz. Her NFT, Coca-Cola markasının özünü oluşturan unsurları kutlamak için yaratıldı ve sanal bir dünya için yeni ve heyecan verici şekillerde yeniden yorumlandı.”

The Friendship Box adlı NFT koleksiyonu, “paylaşılan dostluk anlarından” esinlenmiş. NFT’ler ise bir NFT platformu olan OpenSea'de tek bir lot olarak açık artırmaya çıkarılacak. “Dostluk Kutusu” adlı NFT, "Coca-Cola'nın Metaverse için 1956 retro otomatlarını yeniden tasarlayan" bir ganimet kutusu olarak paketlenmiş durumda. 

Coca-Cola'nın eski soğutucusundan ilham alan bir NFT'si ise bir kola şişesini açma, dökme ve paylaşma deneyimini yaşatan, ses tabanlı bir NFT içeriyor. Diğer NFT ise 1940'ların dostluğundan ilham alan, belki de grubun en ilginç NFT içeriği: Markanın eski teslimat üniformalarına fütüristik bir yenilik getirilerek tasarlanan Coca-Cola Kabarcıklı Ceket. Ceket ayrıca Decentraland'de giyilebilen benzersiz bir açılabilir 1'e 1 versiyonuna sahip. 

Tüm NFT’ler, yalnızca kazanan teklif sahibine gösterilen özel gizemli öğeler içerecek. Açık artırma 30 Temmuz saat 15:01’de başlayacak ve 2 Ağustos saat 23:00’da sona erecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim