Anlık Bildirim

Corsair üst seviye oyuncu klavyesini duyurdu

Corsair K70 RGB PRO mekanik oyuncu klavyesi dayanıklılık odaklı Cherry MX tuşların yanı sıra 8 kata kadar hızlı sinyal iletimi ve özel espor tuşu ile dikkat çekiyor. 

Corsair K70 RGB PRO Tam Boyutta Gör

Bir yandan Elgato ile yayıncı dünyasına sürekli yeni ürünler sunan Corsair diğer taraftan bileşen pazarını da boş bırakmıyor. Corsair K70 RGB PRO mekanik klavye üst seviye oyuncuları hedefliyor.

Corsair K70 RGB PRO özellikleri ve fiyatı

Corsair K70 RGB PRO mekanik oyuncu klavyesi Cherry MX mekanik tuşları temel alıyor. Akıcı baskı, hızlı tepki, yüksek kalite PBT çift baskı işleme ve her tuş için RGB aydınlatma tuşların özellikleri.

Tam boy olan klavye espor için özel bir tuş barındırıyor. Bu tuş ile arka aydınlatmanın dikkat dağıtması engelleniyor ve kazara makro tetiklemesinin önüne geçiliyor. Alüminyum ses tekerleği ve atanmış medya kısayolları da kullanım kolaylığı sağlıyor.

Corsair AXON teknolojisi sinyal iletimini geleneksel oyuncu klavyelerine göre 8 kat daha hızlı sağlayabiliyor. Yeni bilek desteği ise daha rahat bir kullanım amaçlıyor. Corsair K70 RGB PRO mekanik oyuncu klavyesi 160$ olarak satışa sunuldu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim