Anlık Bildirim

Crysis’in beklentileri düşürecek orijinal ve remastered karşılaştırma görüntüleri yayınlandı

Crysis Remastered'ın 23 Temmuz'da geleceği haberinin ardından yayınlanan ekran görüntüleri bir miktar hayal kırıklığı yaratmıştı. Bugün, orijinal vs remastered karşılaştırma görüntüleri geldi.

Crysis’in beklentileri düşürecek orijinal ve remastered karşılaştırma görüntüleri yayınlandı Tam Boyutta Gör

Bundan 13 yıl önce piyasaya sürülen ve o dönem için devrim sayılacak grafiklerle gelen orijinal Crysis’in remaster sürümünün 23 Temmuz’da yayınlanacağı ortaya çıkmıştı. Bununla birlikte, remaster sürümüne ait bir video ve ilerleyen saatlerde de buna ait ekran görüntüleri yayınlanmıştı.

Hangi platformdan alındığı bilinmemekle birlikte ilk gelen ekran görüntüleri, oyuncuların beklentilerini karşılamayarak remastered sürümün bir hayal kırıklığı olabileceğinin sinyalini vermişti.

Bugün ise ResetEra üyelerinden Last Colossi ve cOZm1c’in derlediği karşılaştırma görüntüleri yayınlandı. 2007 yılında çıkan orijinal Crysis ile remastered sürüme ait aynı sahnelerin karşılaştırıldığı görüntüler, endişelenenleri haklı çıkaracak cinsten görünüyor. Remastered sürümde en çok dikkat çeken hususun ise renklerdeki aşırı doygunluk olduğunu söyleyebiliriz. Oyundaki detayların görünmesine de engel olan bu durum, Crysis’in eski sürümünün açık ara daha iyi görünmesini sağlamış.

Crysis’in beklentileri düşürecek orijinal ve remastered karşılaştırma görüntüleri yayınlandı Tam Boyutta Gör

Yukarıda da bahsedildiği gibi remastered sürüme ait ekran görüntülerinin hangi platforma ait olduğu belli değil. Crysis gibi sistemleri zorlayan bir oyunun, konsol sürümlerinde daha düşük doku kalitesi ve daha az detay görmek olası. Dolayısıyla oyunun PC sürümünü görmeden, peşin konuşmakta da hata olabilir. Zira Crysis Remastered’ın PC sürümünde ışın izleme desteği olacağını biliyoruz. Bu sebeple yeni görüntülere temkinli yaklaşmakta fayda var.

Sizler de galeride yer alan görüntülerle ilgili yorumlarınızı paylaşmayı lütfen ihmal etmeyin.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19979 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, crysis remastered ve
2 etiket daha crytek Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim