Anlık Bildirim

Cyberpunk 2077 yakında PlayStation Mağazası'na dönecek gibi duruyor

2020'nin sonlarında çıkışını yapan ancak çıktıktan bir süre sonra hataları sebebiyle PlayStation Store'dan kaldırılan Cyberpunk 2077 yakın zamanda yeniden mağazaya eklenecek gibi duruyor.

Cyberpunk 2077, PlayStation Mağazası'na dönüyor Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini CD Projekt Red'in yaptığı Cyberpunk 2077, 10 Aralık 2020 tarihinde çıkışını yapmıştı. Ancak sizlerin de hatırlayacağı gibi oyun büyük hatalara sahiplik ediyordu ve Sony'den enteresan bir hamle gelmişti. Oyun mağazadan kaldırılmıştı ve isteyen herkese parası iade ediliyordu. Yaklaşık 6 ay sonra oyun yeniden dönüyor gibi duruyor.

Cyberpunk 2077 PlayStation Sayfası Açıldı

Oyunun mağazadan kaldırılması ile birlikte satış sayfası da kaldırılmıştı. Ancak geçtiğimiz saatlerde fark edildiği üzere oyunun sayfası yeniden açıldı ve şu anda istek listesine eklenebilir durumda. Eğer oyunun dijital kopyasını satın aldıysanız şu anda yeniden indirebilirsiniz ya da oyunu hiç almadıysanız istek listenize ekleyebilirsiniz.

Sayfanın yeniden açılması oyunun yakın zamanda ekleneceği anlamına geliyor olabilir. Geçtiğimiz günlerde de PlayStation patronu Jim Ryan, oyunu mağazadan kaldırmanın çok zor bir karar olduğunu ancak zorunda olduklarını söylemişti. Sayfaya buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim