Anlık Bildirim

Daikin, DonanımHaber forumlarında işin uzmanı olarak yerini aldı

Dünyanın ve ülkemizin en önemli ısıtma ve soğutma sistemleri üreticisi Daikin artık uzman ekibi ile DonanımHaber forumlarında doğrudan kullanıcılara hizmet veriyor.

Daikin, DonanımHaber forumlarında işin uzmanı olarak yerini aldı Tam Boyutta Gör

DonanımHaber forumlarında önemli bir marka daha kullanıcılara ilk ağızdan yanıt vermek adına yerini aldı. Japonya’dan sonra Daikin ilk kez yerel bir sosyal mecrada Türkçe olarak hizmet sunacak. Daikin’in uzman ekibi tarafından yönetilecek resmi Daikin hesabından kullanıcılar; satın almak istedikleri ürünlere dair sorular sorabilecek, ısıtma veya soğutma çözümleri konusunda fikir danışabilecek hem de ürünlerle ilgili yaşadıkları her türlü olumlu - olumsuz konuda doğrudan bir muhatap bulabilir olacak.

Isıtma ve soğutma olarak iki ayrı bölüme ayrılan konulara aşağıda yer alan link’lerden erişebilirsiniz. Ayrıca Firma Yetkilisi olarak doğrulanmış Daikin Türkiye hesabını mention’layarak mesajınızdan haberdar olmasını da sağlayabilirsiniz.

Daikin Isıtma Ürünleri ve Çözümler

Daikin İklimlendirme Teknolojileri ve Çözümler 

Daikin hakkında:

Kökleri 1924 yılına kadar uzanan bir Japon şirketi olan Daikin, 2011 yılından bu yana ülkemizde tanınmaya başladı. Hem evlere özel gelişmiş teknolojilere sahip ürünler hem de büyük ölçekli endüstriyel merkezi sistemler geliştiren şirket, Japonya’da uçak parçaları üretimi gibi birçok farklı kolda hizmet vermektedir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim