Anlık Bildirim

Dark’ın yapımcısının yeni Netflix dizisi Tribes of Europa'dan fragman paylaşıldı

Netflix'in en popüler dizilerinden biri olan Dark'ın yapımcılığını üstlenen Wiedemann & Berg Television'ın yeni dizisi Tribes of Europa'dan fragman paylaşıldı.

Dark’ın yapımcısının yeni Netflix dizisi Tribes of Europa'dan fragman paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Dünyanın en popüler video akış platformlarından biri olan Netflix'in en popüler bilim kurgu dizileridnen biri olan Dark'ın yapımcılarından yeni bir dizi geliyor: Tribes of Europa.

Yaratıcılığını Philip Koch'un üstlendiği bu yeni aksiyon macera dizisi Tribes of Europa'nın yönetmenliğini ise Philip Koch ve Florian Baxmeyer üstleniyor. 6 bölümden oluşan dizi 19 Şubat'ta Netflix üzerinden yayınlanacak. Bahsi geçen fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.

Ayrıca dizinin tanıtım yazısı da şöyle: Yıl 2074. Gizemli bir küresel felaketin ardından Avrupa büyük bir yıkım yaşamıştır. Kıtadaki ulusların küllerinden doğan kabileler arasında ise bitmek bilmeyen bir egemenlik savaşı verilmektedir. Barışçıl Origin kabilesinden Kiano (Emilio Sakraya), Liv (Henriette Confurius) ve Elja (David Ali Rashed) adlı üç kardeş bu savaşların ortasında birbirlerinden ayrı düşer ve yeni Avrupa'nın geleceği için verilen aksiyon dolu mücadelede kendi yollarını çizmek zorunda kalır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim