Anlık Bildirim

Days Gone yazarı: "Eğer bir oyunun devamının gelmesini istiyorsanız onu indirimsiz fiyattan satın alın"

Şu sıralar PC'ye gelen ilk oyunu ve iptal edilen ikinci oyunu ile gündemde olan Days Gone'ın yönetmeni oyunlar hakkında bazı açıklamalarda bulundu.

Days Gone yazarı: 'Eğer bir oyunun devamının gelmesini istiyorsanız onu indirimsiz fiyattan satın alın' Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Sony'nin yaptığı, geliştiriciliğini ise Bend Studio'nun yaptığı Days Gone son günlerde oyun sektörünün gündeminde. Oyunun yazarı ve yönetmeninden de enteresan açıklamalar geldi.

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz haftalarda Sony'nin Days Gone 2'yi iptal ettiğine dair bazı haberler çıktı. Sessiz bir sedasız stüdyodan ayrılan ilk oyunun yazarı ve yönetmeni John Garvin, Sony'nin oyun tarafı için bazı açıklamalarda bulundu.

John Garvin katıldığı röportajda, "Oyuncuların ilgisini çekecek bir şeyden bahsetmek istiyorum hatta bu durum bazı oyuncuları kızdıracak. Bir oyunu seviyorsanız onu tam fiyattan satın alın. Oyunculardan kaç kez 'oyunu indirimden aldım' cümlesini duyduğumu bilmiyorum. Bir oyun çıkışında eğer desteklenmediyse devam oyunu gelmediğinde şikayet etmeyin. Ben kişisel olarak, bir geliştirici olarak konuşuyorum. Sony için çalışmıyorum." dedi. Ayrıca John Garvin, Sony'nin Metacritic puanlarını çok önemsediğini de belirtti. 

John Garvin'in söyledikleri de aslında Sony'nin devamını yayınlamadığı birçok oyunun neden yayınlanmadığını açıklıyor. John Garvin'in söylediğine göre bir oyunu tam fiyattan aldığınızda direkt olarak geliştiricileri destekliyorsunuz. Days Gone'ın PC sürümü 18 Mayıs'ta çıkacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15218 kez okundu.
24 kişi, toplam 29 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
days gone, days gone pc sürümü ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim