Anlık Bildirim

DH Android ve iOS uygulamasının yeni sürümleri artık daha hızlı

DonanımHaber’in Android ve iOS uygulamaları her geçen hafta yeni özelliklere kavuşmaya ve daha olgun bir zemine oturmaya devam ediyor. Yeni sürümlerde yeni özellikler ve iyileştirmeler var.

DH Android ve iOS uygulamasının yeni sürümleri artık daha hızlı Tam Boyutta Gör

Uzunca bir süredir üzerinde çalıştığımız DonanımHaber’in Android ve iOS uygulamaları sizlerden gelen talepler doğrultusunda şekillenmeye devam ediyor. Daha önce forumun tamamına eklediğimiz gelişmiş akıllı arama teknolojisi artık hem anasayfada hem de forumda hizmet ediyor. Android uygulamasına tüm özellikleri ile eklenen arama yetenekleri yakında iOS uygulamasında da yerini almış olacak.

Sistem kaynaklarının daha az tüketilmesi ve daha hızlı bir deneyim sunulması adına da birçok iyileştirme yaptığımız her iki uygulama da çok daha hızlı çalışıyor ve web sürümlerinde yapabildiğiniz her şeyi daha pratik bir biçimde yapabilmeye imkan tanıyor. Forum kısmının Swift ile yeniden yazılması sonrasında çok daha tutarlı ve kusursuz bir hale gelen iOS’e kıyasla çok daha fazla özellik sunan Android uygulaması da iyileştirmelerle daha az hatalı bir hale gelirken daha hızlı bir deneyim de sunmaya başladı.

Reklamsız bir DonanımHaber deneyimi sunan DH Android ve DH iOS uygulamalarında öne çıkan özelliklerden bazıları şöyle:

  • Önemli teknolojik haberler ve videolardan bildirim ile haberdar olma.
  • Forumda takip ettiğiniz önemli konulardaki gelişmelerden anında takip edebilme.
  • Videoları ve haberleri indirip internetinizin olmadığı anlarda okuyabilme ve izleyebilme.

Siz de uygulamayla ilgili görüşlerinizi, önerilerinizi veya tespit ettiğiniz hataları lütfen yorumlarda bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin. DH uygulaması sizlerin önerileri ile güzelleşiyor. 

DH - Teknoloji Haberleri Video DH - Teknoloji Haberleri Video DH - Teknoloji Haberleri Video DH - Teknoloji Haberleri Video News Ücretsiz 126,4 MB

DH - Teknoloji Haberleri Forum DH - Teknoloji Haberleri Forum DH - Teknoloji Haberleri Forum DH - Teknoloji Haberleri Forum DONANIM HABER ELEKTRONİK YAY.LTD.ŞTİ. Haberler ve Dergiler Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6223 kez okundu.
13 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
donanımhaber, appstore ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim