Anlık Bildirim

Merakla beklenen Diablo 4'ten yeni görüntüler paylaşıldı

Geçtiğimiz saatlerde Diablo serisinin yeni oyunu Diablo 4'ten karakter yaratma ekranının olduğu ve karakterelre genel bir bakış attığımız bazı görseller paylaşıldı.

Diablo 4'ün karakterlerine yakın bakış görselleri paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Blizzard'ın yaptığı oyun dünyasının önemli serilerinden birisi olan Diablo'nun yeni oyunu Diablo 4 için geçtiğimiz saatlerde yeni görseller paylaşıldı.

Henüz pre-alpha sürecinde olan Diablo 4'ten paylaşılan görsellerde, oyundaki karakter yaratımına ve genel olarak karakterlerin görünümüne bir ilk bakış atıyoruz diyebiliriz. Özellikle görsellerde görebileceğimiz düşman tasarımlarından bazıları bir hayli enteresan. Half Life'ı andıran örümcek kafalı canavar da en dikkat çekenlerden.

Ayrıca oyunun sanat yönetmeni John Mueller, karakter yaratma kısmı konusunda da bir hayli iddialı konuştu. Söylediğine göre Diablo 4'teki karakter yaratma kısmı, şu ana kadarki diğer tüm Diablo oyunlarından çok daha ayrıntılı. Görsellerde de aslında ufak farkların bile ne kadar büyük değişiklik yarattığını görebiliyoruz. 

Diablo 4'ün net çıkış tarihi ne yazık ki hala bilinmiyor ancak bu yıl içerisinde çıkmayacağını söyleyebiliriz. Bahsi geçen görselleri aşağıdaki galeri bölümünde bulabilirsiniz.

Diablo 4'ten Yeni Oyun İçi Görseller

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim