Anlık Bildirim

Discovery ve Eurosport kanalları artık Turkcell TV+’ta

Yeni yıla yeni kanallarla birlikte giren Turkcell TV+, platforma Discovery kanallarının yanı sıra spor yayınların en önemli isimlerinden Eurosport 1 HD ve Eurosport 2 HD’yi eklediğini duyurdu.
Günümüzün popüler kişisel TV platformlarından Turkcell TV+ içerik yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Birbirinden popüler kanalları HD olarak kullanıcılara sunan Turkcell, bu kez Discovery Networks Grubu’na ait Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science, Eurosport 1 ve Eurosport 2 kanallarını platformuna eklediğini açıkladı.
Film, belgesel, spor, haber ve çocuk kanallarıyla dikkat çeken Turkcell TV+, "Kayıt Etme" özelliği sayesinde programları istediğiniz yer ve zamanda izlemenizi mümkün hale getiriyor. Üstelik "Geriye Alma" fonksiyonu ise kaçırdığınız yayınları izleyebilmeniz için güzel bir fırsat sunuyor.
Uygulamayı yükleyen herkesin ilk ay boyunca ücretsiz şekilde yararlanabildiği platform, Turkcell abonelerine ise TV izlerken kullanabilecekleri mobil internet paketleriyle birlikte geliyor. Yarısı HD olmak üzere 120'den fazla kanal sayısına ulaşan TV+, eklenen yeni kanallarla yüksek çözünürlükte bilim, belgesel ve spor keyfi vadediyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6862 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
turkcell, televizyon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim