Anlık Bildirim

Logitech, oyuncu kulaklıkları üreticisi Astro’yu satın aldı

Bilgisayar ve mobil cihaz aksesuarları üreticisi Logitech, oyuncu kulaklıkları üreticisi Astro’yu 85 milyon dolar nakit karşılığında satın aldığını duyurdu.

Logitech, oyuncu kulaklıkları üreticisi Astro’yu satın aldı Tam Boyutta Gör
 

 
Bilgisayar ve dijital platform aksesuarları geliştiren Logitech, popüler oyuncu kulaklıkları üreticisi Astro’yu 85 milyon dolar nakit karşılığında satın aldığını duyurdu. Bu anlaşmayla birlikte Astro, Logitech’in oyun odaklı alt markası olan Logitech G çatısı altında faaliyet göstermeye devam edecek ve Logitech oyun pazarında daha etkili bir marka haline gelmeye çalışacak.

 

Konsol Oyuncularına Odaklanacak 

Satın alma ile ilgili açıklama yapan Logitech G Başkan Yardımcısı Ujesh Desai, Astro’nun konsol tabanlı oyuncu kulaklıklarının Logitech G’nin bilgisayar oyunlarına odaklanması için mükemmel bir fırsat olduğunu söylerken Astro’nun Logitech’e katılmasıyla birlikte video oyun pazarında (özellikle konsol oyunlarında) uzun vadeli bir büyüme planladıklarını açıkladı. Astro Başkanı Jordan Reiss ise Astro çalışanlarının Logitech ve Logitech G’yi her zaman üst seviyeye konumlandırdıklarını, bu nedenle artık Logitech çatısı altında çalışacakları için heyecan duyduklarını ifade etti.

 

Astro kulaklıkları bilgisayarda da çalışabiliyor ancak şirketin kendi sitesinde ve pazarlama planında bu kulaklıkların müşteri kitlesi olarak konsol oyuncularını belirleniş durumda. Pek çok e-spor oyuncusunun da tercih ettiği firma bu satın almayla birlikte daha geniş bir oyuncu kitlesine ulaşmak istiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim