Anlık Bildirim

Mark Zuckerberg, Tony Stark olma yolunda ilerliyor

Dünyanın en büyük kullanıcı sayısına sahip sosyal sağı Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg, 2016 yılı için koyduğu kişisel hedefini açıkladı. Ünlü isim Tony Stark olma yolunda ilerliyor.
Sosyal Medya devi Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg, her yıl olduğu gibi 2016 yıl için de Facebook dışında kendisini geliştirebilmek için koyduğu kişisel hedefini açıkladı.
Mark Zuckerberg'in Facebook sayfasında herkes ile paylaştığı 2016 hedefi, kendi evinde kullanmak üzere basit bir "yapay zeka" oluşturabilmek. Bunu Iron Man filmindeki Jarvis'e (Tony Stark'a yardım eden sanal asistan) benzeten Zuckerberg, yapay zekayı sesli komutlar (Kendi sesini algılayacak) ile ev içerisindeki cihazları kontrol etmek,  kapısını çalan kişileri yüzlerinden belirleyebilecek şekilde programlamak ve yeni doğan çocuğunun odasını evde olmadığı zamanlarda da kontrol etmek için kullanmak istiyor.
Bu kişisel gelişim hedefi doğrultusunda attığı adımları yıl içerisinde paylaşacağını belirten Mark Zuckerberg, süreci kendisine kodlama açısından eğlenceli bir meydan okuma olarak nitelendiriyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5675 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Mark Zuckerberg, Diğer Bilim ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim