Mark Zuckerberg Haberleri

Etiket
Son dakika mark zuckerberg haberleri DH’de. Geçmişten bugüne (), mark zuckerberg hakkında bilgi ve güncel haberleri buradan takip edin! Yeni haberlerden anında haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.
SON GÜNCELLEME
2 HF.

GİRİLEN İÇERİKLER
109 HABER 1 GALERİ

ORTALAMA İÇERİK YOĞUNLUĞU
AYDA 2 İÇERİK

Mark zuckerberg Son Dakika Haberleri

Güncel Mark Zuckerberg Haberlerini Takip Edin 📰

Son dakika Mark Zuckerberg haberleri de dahil olmak üzere Mark Zuckerberg ile ilgili tüm haber ve gelişmeleri, bu sayfadan takip edebilirsiniz. Bu bağlamda konuyla alakalı 0 video, 1 galeri ve 108 adet Mark Zuckerberg haber içeriği bulunmuş olup, tüm içerikler 6 sayfalı bu arşivde listelenmektedir.

Mark Zuckerberg İle İlgili Son Haberler Neler ❓

DonanımHaber’deki güncel Mark Zuckerberg haberleri içinde dikkat çeken gelişmeler şöyle 🔽

Anlık Mark Zuckerberg Gelişmeleri DH’de 📢

Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesi www.donanimhaber.com'da, yeni Mark Zuckerberg haberlerini takip etmek isteyenler için her yıl olduğu gibi 2024’te de sizleri bilgilendirmeye devam ediyoruz. Dilerseniz son Mark Zuckerberg haberlerini okuduktan sonra, Sosyal Medya İnceleme ve Videoları da izleyebilirsiniz.

Mark Zuckerberg

Mark Elliot Zuckerberg (d. 14 Mayıs 1984, New York), Amerikalı bilgisayar programcısı, girişimci ve Meta'nın (eski ismi Facebook) kurucusudur.

Zuckerberg, 2004 yılında Harvard Üniversitesi'nden girişimci arkadaşları Dustin Moskovitz, Eduardo Saverin ve Chris Hughes ile şu anda CEO'su olduğu sosyal paylaşım sitesi Meta'yı (Eski adıyla Facebook) kurdu. 2010 yılında ise Time dergisince, Yılın Adamı seçilmiştir. 2023 yılı Şubat ayı itibarıyla kişisel serveti 62.1 milyar Amerikan dolarıdır.

Mark Zuckerberg hakkında bilgi Vikipedi'den alınmıştır.

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim