Anlık Bildirim

Bill Gates'ten koronavirüs öngörüsü: Normale dönmemiz 2021 sonbaharını bulacak

Yazılım devi Microsoft'un kurucusu Bill Gates, koronavirüs salgınıyla ilgili karamsar bir tablo çizdi. Gates'e göre hayatımızın normale dönmesi 2021 yılında mümkün olacak.

Bill Gates'ten koronavirüs öngörüsü: Normale dönmemiz 2021 sonbaharını bulacak Tam Boyutta Gör

Ülkemizi de ciddi şekilde etkisi altına alan koronavirüs pandemisinin ne zaman kontrol altına alınacağı konusunda herhangi bir tarih verilemese de, Microsoft'un kurucusu Bill Gates'e göre salgından kurtulmamız pek de kısa sürmeyecek.

Aşının geliştirilmesi 1 yıl sürebilir

Gates'in açıklamalarına göre COVID-19 virüsünden etkilenen büyük ülkelerde hayatın normale dönmesi 2021 yılının sonbaharını bulacak. Amerika'daki PBS kanalına konuşan Microsoft'un kurucusu, koronavirüs aşısının bir yıldan önce geliştirilemeyeceğine de dikkat çekti. Salgın sonrasındaki hayatın, geçmişteki gibi rahat olamayacağını söyleyen Gates, Çin'den örnek verdi ve insanların işlerine dönmelerine rağmen maskeler taktıklarını, ayrıca vücut sıcaklıklarının sürekli kontrol edildiğini belirtti.

Bill Gates'ten koronavirüs öngörüsü: Normale dönmemiz 2021 sonbaharını bulacak Tam Boyutta Gör

Gates'e göre, Amerikalıların COVID-19'dan tamamen güvenli bir şekilde kurtulabilmesi 2021 sonbaharını bulabilir ve gelişmekte olan ülkeler ise bu salgından çok daha fazla zarar görecek. Şu anda, etkili COVID-19 tedavileri üzerine araştırmaları hızlandırmak için 70'den fazla ülke Dünya Sağlık Örgütü ile işbirliği yapıyor ve aşı geliştirmek için de 20 kuruluş aktif olarak çalıştığı belirtilmiş. Yıllar öncesinden böyle bir salgının olabileceğinin sinyallerini veren Bill Gates'in bu öngörülerinin son derece önemli olduğunu belirtmemizde ise fayda var.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11020 kez okundu.
39 kişi, toplam 43 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
coronavirus, bill gates ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim