Anlık Bildirim

Digiturk internet hizmeti verecek

Digiturk’ün CEO’su Yousef Al-Obaidly, bu yıl içerisinde internet servis sağlayıcısı (ISP) olarak hizmet sunacağını açıkladı.

Digiturk internet hizmeti verecek Tam Boyutta Gör

Digiturk ve beIN Media Group Üst Yöneticisi (CEO) Yousef Al-Obaidly, Digiturk’ün ülkemizdeki faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulundu. ISP hizmetini duyurdu.

Al Obaidly’nin açıklamalarına göre Digiturk, 2020 yılında internet servis sağlayıcı (ISP) hizmeti sunmaya başlayacak. Eski ve yeni abonelerine internet ve TV hizmetini bir arada sunacak. Digiturk daha önce Superonline iş birliği ile Digiturk abonelerine Superonline internetli paketler satıyordu ancak bu sene ISP olarak ilk kez faaliyet gösterecek. 

İstanbul’daki finale 45 kamera

beIN MEDYA CEO'su Al-Obaidly, "Şampiyonlar Ligi finalini, içinde helikopter kameraların da olduğu 45 adet 4K (UHD) kamera ile yapacağız. Türkiye'nin yayıncılık tarafındaki yetenek ve kapasitesini dünyaya göstereceğiz" dedi. Ayrıca korsan yayınların Digiturk’ün önündeki en büyük sorunlardan birisi olduğunu vurgulayarak, “Korsanla mücadele için dünyada ve Türkiye'de en üst düzeyde mücadele ediyoruz. Tüm paydaşların desteğine ihtiyacımız var.” dedi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13549 kez okundu.
28 kişi, toplam 29 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
digiturk, bein media group ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim