Anlık Bildirim

Dirt 5, daha fazla PS5 geliştirmesi alıyor

En yeni nesil cihazlarla birlikte video oyun pazarı, lansman sonrası içeriğin yanı sıra düzenleme, kullanıcılara uzun süren destek ve ücretsiz eklenti paketlerine kaymış gibi görünüyor

DIRT 5, dokunsal geri bildirim gibi DualSense denetleyici özelliklerini öne çıkarmak için piyasaya sürülen ilk PS5 lansman oyunlarından biriydi. Codemasters'daki geliştiriciler, daha da fazla iyileştirme sunarak, DualSense ve onun dokunsal özelliklerinden yararlanmanın yeni yollarını bulmuş gibi görünüyor.

Dirt 5, daha fazla PS5 geliştirmesi alıyor

20 Temmuz'da gelecek olan oyunun en büyük güncellemesi, yeni yollar, yeni arabalar ve çok daha fazlasını da beraberinde getirecek. Tüm bu içeriğin, heyecan verici yarış analarının hissini ve oynanışını değiştiren bazı özel değişiklikler sayesinde PS5'te daha da geliştirildiği söyleniyor.Güncelleme notlarında yazan bilgiler ise şu şekilde "Oyuncular, DualSense denetleyicisi için tam dokunsallık ve uyarlanabilir tetik desteği uyguladığımız için bu güncellemeyle birlikte Dirt 5'e her zamankinden daha fazla bağlı hissedecekler. Bu geliştirmeler, Dirt 5'in her etkinlik boyunca size daha fazla geri bildirim vermesini sağlayacak. Farklı yüzeylerde çekişteki değişiklikleri fark edip, yavaşlarken fren tetiğinin size doğru baskı yaptığını, vites değişiminin tıkırtısını hissedin ve direksiyonu çevirip virajlarda hızlanırken arabanın size uyguladığı gücü hissedin.”

DualSense ile farkı ortaya koyuyor

Dirt 5, daha fazla PS5 geliştirmesi alıyor Tam Boyutta Gör

3D ses desteği iyileştirilerek "Dinamik ses aralığı sayesinde etrafınızda yarışan diğer arabaların kükremesini ve yanlarında yarışırken yol kenarındaki hoparlörlerin ve seyircilerin seslerinin yükselip alçaldığını duymanızı sağlar. Dirt 5'te ses ayrıntılara verdiğimiz önem, 3D ses desteğiyle birleştiğinde, genel deneyimi bir üst seviyeye çıkaran gerçek bir ses ortamı yaratıyor."

DualSense denetleyicisinin dokunsal geri bildirimi ve uyarlanabilir tetikleyicileri, hem geliştiriciler hem de hayranlar arasında oldukça popüler. DIRT 5 gibi oyunların zaman içinde bu kadar geliştirilmesiyle, denetleyicinin önümüzdeki yıllarda nasıl kullanıldığını görmek ilginç olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim