Anlık Bildirim

Dogecoin’in (DOGE) benimsenme oranı giderek artıyor

Şaka amacıyla ortaya çıkan ancak en büyük kripto paralardan biri haline gelen Dogecoin'in kullanım alanları artmaya devam ediyor. ABD'de bir kuruluş DOGE ile bağış almaya başladı.

Dogecoin’in (DOGE) benimsenme oranı giderek artıyor Tam Boyutta Gör

Amerika’nın hayvan barınma konusunda önde gelen kuruluşlarından biri PAWS Chicago artık “Dogecoin” ile bağış kabul etmeye başladı.

25 yaşındaki kuruluş Salı günü yaptığı bir açıklamada, ABD’nin Ortabatı bölgesindeki en büyük ” hayvan barınağı olan PAWS Chicago’nun Dogecoin bağışlarını kabul etmeye başladığını duyurdu.

CEO Susanna Homan, hareketin büyüyen kripto para topluluğuyla bağlantı kurmayı amaçladığını söyledi:

“Çözüm odaklı, ileri görüşlü bir kuruluşuz, bu nedenle Chicago’da hayvan refahının geleceğini sürdürmeye ve hayvanların hayatlarını kurtarmaya yardımcı olabilecek büyüyen kripto para topluluğuyla bağlantı kurmaya istekliyiz.”

PAWS Chicago, her yıl öldürülen evsiz hayvan sayısını %91 oranında düşürmeyi başardığı ve hayvan barınma konusunda ulusal bir model haline geldiği için gurur duymakta.

Dogecoin topluluğu, ilk günlerinden beri hayırsever çabalarıyla biliniyor. 2014’ün başlarında, Kenya’da temiz su arzını desteklemek için Dünya Su Günü kampanyası için para topladıktan sonra bu konudaki çalışmaları devam etti.

Hatta Dogecoin’i taklit eden projeler de bu konuda çalışmalar yürütüyor. Temmuz ayında Baby Doge’un arkasındaki ekip de Atlanta merkezli hayvan organizasyonu Furkids’e 20.000 dolar bağışta bulundu.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim