Anlık Bildirim

Elon Musk yine Dogecoin’i yükseltti

Twitter'ın ismini X olarak değiştiren Elon Musk, Twitter profiline XD yazdı. Bu hamlenin ardından Dogecoin'in fiyatı yükselişe geçti.                            
Elon Musk yine Dogecoin’i yükseltti Tam Boyutta Gör
Sosyal medya platformu Twitter’da yeni bir dönem başladı. Mavi kuşun yerini 'X' aldı. Elon Musk, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla değişimin sinyalini vermişti. Bugün platformun resmi hesabında kullanıcı adı ve profil resmi 'X' olarak değiştirildi. Elon Musk da kişisel hesabının konum bölümüne, X ve Dogecoin logosunun birleşimi olan '𝕏Ð' ifadesini koydu. Musk’ın yaptığı değişiklikler ardından Dogecoin (DOGE) yükselişe geçti.

Twitter’ın yeni uzantısı da X.com şeklinde değiştirildi. Musk, geçtiğimiz günlerde “Yakında Twitter markasına ve yavaş yavaş tüm kuşlara veda edeceğiz” ifadesini kullanmıştı.

Musk'ın Twitter hesabındaki konum bölümüne ‘𝕏Б yazmasının ardından Dogecoin yüzde 10 yükseliş gösterdi. DOGE fiyatı 0,7790 doları gördü. Musk, şirketin isim değişikliğinin çoktan yapılması gerektiğini söylemişti.

Doge ve X’in ilerleyen zamanda nasıl bir ilişki içinde olacağı şimdiden merak konusu oldu. Musk’ın tüm adımları heyecanla beklenirken, kullanıcılar şaşkınlıklarını Twitter üzerinden dile getirmeye devam etti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim